Επίσημο: Ο Αντσελότι νέος προπονητής της Έβερτον! (vid)

Επίσημο: Ο Αντσελότι νέος προπονητής της Έβερτον! (vid)

Gazzetta team
Επίσημο: Ο Αντσελότι νέος προπονητής της Έβερτον! (vid)

bet365

Μετά την Τσέλσι, η Έβερτον γίνεται η δεύτερη ομάδα της Premier League που αναλαμβάνει ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος αποτελεί και επίσημα τον νέο προπονητή των «ζαχαρωτών», που υπέγραψαν συμβόλαιο μαζί του διάρκειας 4.5 ετών.

«Σας παρουσιάζουμε τον νέο προπονητή της Έβερτον, τον κ.Αντσελότι».

Λιτή και απέριττη στα λόγια η Έβερτον, ωστόσο το βιντεάκι που έφτιαξε για το καλωσόρισμα του νέου της προπονητή είναι εξαιρετικό.

Ο Ιταλός manager αναλαμβάνει και επίσημα τα «toffees», μετά την Δευτέρα όταν και οι δύο πλευρές τα είχαν βρει προφορικά, τα οποία γίνονται η δεύτερη ομάδα του στην Premier League μετά το πέρασμά του από την Τσέλσι την διετία 2009-2011.

Στο βίντεο της παρουσίασής του οι «μπλε» του Μέρσεϊσαϊντ απεικονίζουν σχεδιασμένο σε μορφή καρτούν τον 60χρονο προπονητή να σηκώνει διαδοχικά μερικά από τα τρόπαια που έχει κατακτήσει, μέσα στα οποία είναι και αυτά του Champions League, της Premier League αλλά και των Bundesliga, Serie A και Ligue 1.

Δείτε το μοναδικό βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα