Τσέλσι: Εμφάνιση με... άρωμα 70's για το FA Cup! (pics)

Τσέλσι: Εμφάνιση με... άρωμα 70's για το FA Cup! (pics)

Gazzetta team
Τσέλσι: Εμφάνιση με... άρωμα 70's για το FA Cup! (pics)

bet365

Τα «λιοντάρια» θα γιορτάσουν επέτειο 50 χρόνων από την πρώτη κατάκτηση της διοργάνωσης το 1970, φορώντας αυτή την ειδικά σχεδιασμένη εμφάνιση που παραπέμπει στην Τσέλσι του τότε...

Φουλ του μπλε με κίτρινες λεπτομέριες.

Η εμφάνιση της Τσέλσι για τα παιχνίδια του FA Cup το 2020 είναι επιβλητική και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην ιστορία της.

Προ 50κονταετίας, το 1970, τα «λιοντάρια» του Λονδίνου είχαν αναμετρηθεί στον τελικό με την Λίντς σε διπλή αναμέτρηση, καθώς το πρώτο παιχνίδι στο Γουέμπλει είχε λήξει ισόπαλο με 2-2.

Στη ρεβάνς του Ολντ Τράφορντ, οι «μπλε» του Ντέιβ Σεξτον επικράτησαν με 2-1 χάρη στα γκολ των Όσγκουντ και Γουέμπ, που ανέτρεψαν το προβάδισμα που είχε δώσει στους -τυπικά- φιλοξενούμενους ο Τζόουνς.

Ήταν το πρώτο από τα συνολικά 8 τρόπαια FA Cup που έχει κατακτήσει η Τσέλσι στην ιστορία της, με τα πέντ εξ αυτών αν είναι στην εποχή του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Η εμφάνιση, που παραπέμπει στον τότε θρίαμβο, είναι στο μεγαλύτερο μέρος της μπλε ενώ έχει και χρυσοκίτρινες λεπτομέριες, με το σήμα να είναι ακριβώς όπως ήταν το 1970.

Σημειώνεται ότι οι χορηγοί της ομάδες θα συνεχίσουν να υφίστανται, ωστόσο θα είναι στο ίδιο χρώμα με την εμφάνιση και χωρίς διακριτά πλαίσια, ώστε να μην «χαλάσουν» το όλο... νοσταλγικό κλίμα.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Νότιγχαμ Φόρεστ για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης στις 5 Ιανουαρίου.

Δείτε τις εμφανίσεις:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα