Ραϊόλα: «Ο Πογκμπά θέλει τίτλους και η Γιουνάιτεντ αθλητικό διευθυντή»

Gazzetta team
Ραϊόλα: «Ο Πογκμπά θέλει τίτλους και η Γιουνάιτεντ αθλητικό διευθυντή»

bet365

Ο Μίνο Ραϊόλα αναφέρθηκε στην επιθυμία του Γάλλου χαφ για τίτλους, στο ενδιαφέρον που είχε δείξει η Ρεάλ, σε αυτό που λείπει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στα αρνητικά σχόλια του Γκάρι Νέβιλ.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και σιγά-σιγά θα αρχίσουν και τα σενάρια για το μέλλον του Πολ Πογκμπά, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021. Ο Γάλλος φέρεται να επιθυμεί την αποχώρηση του από τους Κόκκινους Διάβολους και ο Ραϊόλα μίλησε για αυτό το θέμα, αναφερόμενος στο τι θα ήθελε ο Γάλλος και στο πώς έχει η κατάσταση στο Μάντσεστερ.

«Ο Πολ θέλει να είναι χαρούμενος, θα ήθελε να κατακτήσει τίτλους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η Γιουνάιτεντ δεν τον άφησε να φύγει. Δε δημιούργησα χάος σε αυτή την υπόθεση και δεν το έκανα γιατί δουλεύω σε συνεργασία με τον παίκτη. Ο Πογκμπά θα ήθελε να δουλέψει με τον Ζιντάν, πιστεύω πώς η σύνδεση αυτών των δύο θα μπορούσε να είναι κάτι σημαντικό στην ιστορία του γαλλικού ποδοσφαίρου», είπε ο μάνατζερ του Πογκμπά και συνέχισε: «Ο Πολ δεν είναι ο άνθρωπος για τον οποίο μιλάει ο Νέβιλ. Λέει ότι πρέπει να ντρέπεται για το ένα, για το άλλο... Να ντραπεί για ποιο λόγο; Δουλεύει κάθε μέρα, κάνει το μάξιμουμ. Δεν παραπονιέται για το γεγονός ότι δεν παίζει στο Champions League. Να ντραπεί επειδή δεν είναι τέλειος; Κανείς δεν είναι. Αν νιώθει υπεύθυνος για τις αποτυχίες του κλαμπ; Ναι, έτσι αισθάνεται. Αν είσαι μέλος της ομάδας, αισθάνεσαι υπεύθυνος για τις αποτυχίες της».

Και δίνοντας συνέχεια σε αυτό, στάθηκε στη φιγούρα που λείπει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να λειτουργήσουν όλα καλύτερα στην ομάδα. «Χρειάζεται ένας συγκεκριμένος ρόλος, χρειάζεται ένας αθλητικός διευθυντής. Κάποιος που θα είναι ανάμεσα στον προπονητή και την ιδιοκτησία. Χρειάζεται αυτός ο ρόλος αλλά η Γιουνάιτεντ χάνει σε αυτό το θέμα. Ο Πογκμπά είναι ο ιδανικός χαφ, ο ιδανικός ποδοσφαιριστής. Αν θες να παίξεις με δύο ή με περισσότερους μέσους κανείς δεν είναι καλύτερος από τον Πολ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα