Αρτέτα - Άρσεναλ: Οι καλύτερες στιγμές του ως «κανονιέρης» (vid)

Αρτέτα - Άρσεναλ: Οι καλύτερες στιγμές του ως «κανονιέρης» (vid)

Gazzetta team
Αρτέτα - Άρσεναλ: Οι καλύτερες στιγμές του ως «κανονιέρης» (vid)

bet365

Ο Μικέλ Αρτέτα είναι ο νέος προπονητής της Άρσεναλ και επιστρέφει στο «Έμιρεϊτς» για να επεκτείνει τη σχέση του με το κλαμπ, μετά τα πέντε χρόνια που πέρασε εκεί ως παίκτης προτού αποσυρθεί.

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Μετά από σίριαλ των τελευταίων εβδομάδων, που κορυφώθηκε τα προηγούμενα 24ωρα, ο Μικέλ Αρτέτα ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα ως νέος τεχνικός της Άρσεναλ.

Ο Ισπανός εγκατέλειψε το πλευρό του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι, μετά από τρεις άκρως επιτυχημένες σεζόν ως βοηθός και επιστρέφει στο «Έμιρεϊτς» για την πρώτη του αποστολή μεγάλου μεγέθους, στο κλαμπ που πέρασε τα τελευταία χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Από το καλοκαίρι του 2011, όποτε και μεταγράφηκε από την Έβερτον ως και το καλοκαίρι του 2016, ο Αρτέτα κατέγραψε 150 συμμετοχές μαζί με 16 γκολ και 11 ασίστ και πλέον, καλείται να δέσει όχι μόνο τη μεσαία γραμμή, όπως έκανε από τη θέση του κεντρικού χαφ, αλλά ολόκληρο το σύνολο των «κανονιέρηδων», που βιώνει πρωτοφανή καθίζηση τη φετινή σεζόν.

Δείτε τα highlights του Αρτέτα από την θητεία στην Άρσεναλ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα