Λίνγκαρντ: «Άνοιξα την καρδιά μου στον Σόλσκιερ και με βοήθησε»

Λίνγκαρντ: «Άνοιξα την καρδιά μου στον Σόλσκιερ και με βοήθησε»

Gazzetta team
Λίνγκαρντ: «Άνοιξα την καρδιά μου στον Σόλσκιερ και με βοήθησε»

bet365

Συγκίνησε με πρόσφατες δηλώσεις του ο Τζέσι Λίνγκαρντ, καθώς αποκάλυψε το προσωπικό του πρόβλημα αλλά και τη συμβολή του προπονητή του στο να αναπτερωθεί ψυχολογικά.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το καλοκαίρι είχαν πέσει επάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας και όχι για καλό.

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ είχε προκαλέσει σάλο στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ανώριμη συμπεριφορά του σε βίντεο που ανέβασε μαζί με συμπαίκτες του από τις διακοπές τους και είχε προκαλέσει τον εκνευρισμό του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ωστόσο, από τότε έχουν περάσει 6 μήνες, ο νεαρός Άγγλος πήρε την δεύτερη ευκαιρία του στον σύλλογο αλλά οι εμφανίσεις του δεν έπειθαν.

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του, ο εξτρέμ των «κόκκινων διαβόλων» αποκάλυψε ότι η αρρώστια της μητέρας του και η επιμέλειά του στα μικρότερα (14 και 11 ετών) αδέρφια του ήταν ο λόγος που «δεν είχε το μυαλό του 100% συγκεντρωμένο» και συμπλήρωσε ότι η συμβολή του προπονητή του ήταν καθοριστική στην επαναφορά του:

«Δεν τα πήγαινα καλά και έβλεπα ότι ασχολιόταν πολύ μαζί μου. Ήθελε περισσότερα από εμένα. Ένιωσα την ανάγκη να "βγάλω από μέσα μου" ό,τι με ταλαιπωρούσε κι έτσι πήγα και του χτύπησα την πόρτα.

Του είπα τι συνέβαινε και μου απάντησε: "φόρεσε το χαμόγελό σου και πήγαινε να παίξεις, όλα θα πάνε καλά". Έχεις ανάγκη να ακούσεις κάποιον να στο πει αυτό και αφού ήθελε τον παλιό καλό Τζέσι πίσω, νομίζω πως πλέον μπορώ να του τον προσφέρω», είπε μεταξύ άλλων ο 26χρονος άσσος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα