Λέστερ - Νόριτς 1-1: «Στοπ» μετά από καιρό, στο +10 η Λίβερπουλ (vid)

Gazzetta team
Λέστερ - Νόριτς 1-1: «Στοπ» μετά από καιρό, στο +10 η Λίβερπουλ (vid)

bet365

Το σερί των οκτώ νικών σταμάτησε για τη Λέστερ με θύτη την Νόριτς, η οποία πήρε τον βαθμό στο «King Power Stadium» (1-1) και έστειλε την Λίβερπουλ σε διψήφια διαφορά από τις Αλεπούδες.

Η Λέστερ είχε σερί οκτώ νικών και κυνηγούσε την αήττητη Λίβερπουλ που έπιασε τον ίδιο αριθμό νωρίτερα κόντρα στην Γουότφορντ.

Τελικά, πρώτη σκόνταψε η ομάδα του Ρότζερς σε αυτό το επιμέρους ρεκόρ, μένοντας στην ισοπαλία απέναντι στην Νόριτς (1-1), έχασε έδαφος στο κατόπι των Reds και τους έστειλε στο +10.

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έδωσαν προβλήματα στην Λέστερ, με τον Τέεμου Πούκι να είναι απλά ο εαυτός του, σκοράροντας στο 26', με ένα γκολ που τον θέτει τον τοπ-σκόρερ στις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας από την περσινή σεζόν.

Αντίθετα, το έτερο βαρύ πυροβολικό του γηπέδου δεν έδωσε συνέχεια στον μύθο του. Μαζί με το ομαδικό ρεκόρ, σταμάτησε και αυτό του «κανονιού» των Αλεπούδων, Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος είδε το γκολ ισοφάρισης στο 38' να χρεώνεται ως αυτογκόλ στον Τιμ Κρουλ, αφήνοντας τον «άσφαιρο» μετά από οκτώ συνεχή ματς και «αθάνατο» το ρεκόρ που έθεσε ο ίδιος στα έντεκα παιχνίδια τη σεζόν του πρωταθλήματος.

Έτσι, τα «καναρίνια» του Φάρκε έθεσαν νέες ισορροπίες στο χάσμα της κορυφής και πήραν βαθμό που ενδεχομένως να τους φανεί χρήσιμος για την συνέχεια, έχοντας προς το παρόν 12, στην προτελευταία θέση.

Λέστερ (Ρότζερς): Σμάιχελ, Περέιρα, Έβανς, Σογιούντσου, Τσίλγουελ, Εντιντί, Πρατ (46' Μπάρνς), Τίλεμανς, Μάντισον, Ιεανάτσο (39' Γκρέι), Βάρντι.
Νόριτς (Φάρκε): Κρουλ, Μπάιραμ, Γκόντφρεϊ, Τσίμερμαν, Άαρονς, Τράιμπουλ (86' Στίπερμαν), Τετέι, Κάντουελ (85' Ερνάντεζ), ΜακΛίν, Μπουεντία (90+3' Βράντσιτς, Πούκι

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα