Άρσεναλ - Μπράιτον 1-2

Άρσεναλ - Μπράιτον 1-2

Gazzetta team
Άρσεναλ - Μπράιτον 1-2

bet365

Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος η Άρσεναλ, υπέστη νέα ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας με 2-1 από την Μπράιτον. Οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν το αρνητικό ρεκόρ του 1977!

Η κατηφόρα δεν έχει τέλος για την Άρσεναλ και ούτε ο Λιούνμπεργκ δείχνει ικανός να βάλει φρένο! Εντός έδρας ήττα 2-1 από τη Μπράιτον και οι Λονδρέζοι βρίσκονται στη 10η θέση και στο -10 από την τετράδα. Με τέσσερις νίκες σε 15 ματς η σεζόν προμηνύεται δύσκολη... Παράλληλα, για πρώτη φορά από το 1977 οι «Κανονιέρηδες» δεν έχουν κερδίσει σε εννέα διαδοχικά ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στον αντίποδα, η Μπράιτον πήρε βαθιά ανάσα, αφού βρέθηκε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.


Η Μπράιτον ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς, εκμεταλλεύθηκε τη νωθρότητα των γηπεδούχων, ήταν καλύτερη και πιο απειλητική. Μάλιστα, στο 26΄πλησίασε το γκολ, αλλά η προσπάθεια του Μοπέ δε βρήκε στόχο, ενώ στο 33' ο Λένο έσωσε στο σουτ του Κόνολι. Ωστόσο, στο 36' ήρθε το πρώτο σοκ για την Άρσεναλ με ιδανικό τελείωμα του Γουέμπστερ! Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 50' έφεραν το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Λακαζέτ. Μάλιστα, στο 64' είδαν τον Λουίζ να σκοράρει από κοντά, αλλά το... VAR σωστά δεν τους άφησε να πανηγυρίσουν. Η Άρσεναλ προσπάθησε να φανεί απειλητική, αλλά η Μπράιτον ήταν αυτή που... σόκαρε το Emirates με άψογη κεφαλιά του Μοπέ από τη σέντρα του Μόουι.

Άρσεναλ: Λένο, Κολάσινατς (73’ Τίρνεϊ), Λουίζ, Παπασταθόπουλος, Μπεγερίν, Τορέιρα, Γουίλοκ (46’ Πέπε), Τζάκα, Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ (77’ Μαρτινέλι).

Μπράιτον: Ράιαν, Γουέμπστερ, Ντανκ, Στίφενς, Αλζάτε (88’ Ντάφι), Πρόπερ, Μόουι, Μπερν, Κόνολι (76’ Μοντόγια), Μοπέ, Γκρος (80’ Τροσάρ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα