Κόντρα του Γκουαρδιόλα με δημοσιογράφο για τον... Φερναντίνιο! (vid)

Κόντρα του Γκουαρδιόλα με δημοσιογράφο για τον... Φερναντίνιο! (vid)

Gazzetta team
Κόντρα του Γκουαρδιόλα με δημοσιογράφο για τον... Φερναντίνιο! (vid)

bet365

«Μα όσο παίζει στο κέντρο της άμυνας, δέχεστε γκολ», λέει ο δημοσιογράφος. «Τότε, δεν είμαστε αρκετά καλοί», απαντάει ο Καταλανός προπονητής και υπερασπίζεται την επιλογή του Βραζιλιάνου για το κέντρο της άμυνας.

Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα δέχεται γκολ η Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που είχε να συμβεί από την περυσινή σεζόν, στο διάστημα Δεκεμβρίου με Ιανουάριο.

Ο Γκουαρδιόλα έχει «γεμάτο» ιατρικό δελτίο στην ομάδα του με τον Εμερίκ Λαπόρτ να είναι εκτός τουλάχιστον ως τον Φεβρουάριο, τον Σέρχιο Αγουέρο ως τον Ιανουάριο και τον Λερουά Σανέ να υπολογίζεται να γυρίσει περί τον Μάρτιο.

Ωστόσο, το πρόβλημα για τον προπονητή των «πολιτών» εντοπίζεται στην άμυνα, εκεί όπου η επιλογή του Οταμέντι τις αγωνιστικές αμέσως μετά τον τραυματισμό του Λαπόρτ του κόστισε αρκετούς βαθμούς.

Φαίνεται πως ο Γκουαρδιόλα προτιμά τον Φερναντίνιο πλέον σε αυτή τη θέση, παρόλο που και πάλι η ομάδα δέχεται γκολ και αυτό εντόπισε δημοσιογράφος που είχε μαζί του την εξής συζήτηση:

- Έχετε να χρησιμοποιήσετε το δίδυμο Στόουνς-Οταμέντι από το ματς με τη Νόριτς, υπάρχει λόγος γι'αυτό;

- Όχι, μου αρέσει ο Φερναντίνιο σ' αυτή τη θέση πολύ.

- Ποια είναι η ποιότητα που έχει για να παίζει σ'αυτή τη θέση;

- Έχετε δει τα παιχνίδια του ως αμυντικού;

- Ναι, αλλά όλη του την καριέρα παίζει ως κεντρικός χαφ.

- Προτιμώ τον Ρόντρι με τον Γκουντογκάν εκεί.

- Είστε ικανοποιημένος με την αμυντική λειτουργία της ομάδας;

- Ναι, μας έκαναν μόλις δύο σουτ στην εστία.

- Δέχεστε γκολ στα τελευταία επτά ματς...

- Τότε, δεν είμαστε αρκετά καλοί.

* Σημειώνεται, ότι στο ματς με την Μπέρνλι ο προπονητής της Σίτι έδωσε χρόνο συμμετοχής στον 18χρονο κεντρικό αμυντικό Έρικ Γκαρσία, περνώντας τον στο παιχνίδι ως αλλαγή του Φερναντίνιο στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα