Μάρτιν - Γουεστ Χαμ: Ντεμπούτο με «clean sheet», ξέσπασμα και αγκαλιά με τον πατέρα του-παλαίμαχο θρύλο

Gazzetta team
Μάρτιν - Γουεστ Χαμ: Ντεμπούτο με «clean sheet», ξέσπασμα και αγκαλιά με τον πατέρα του-παλαίμαχο θρύλο

bet365

Ο 33χρονος Ντέιβιντ Μάρτιν έπαιξε για πρώτη φορά στην Premier League, κράτησε το μηδέν στη νίκη της Γουεστ Χαμ επί της Τσέλσι και ξέσπασε σε δάκρυα στο τέλος του ματς, ενώ αργότερα πήγε γεμάτος συγκίνηση να αγκαλιάσει τον πατέρα του και παλιά δόξα των Χάμερς στην εξέδρα.

Οι στιγμές που έζησε ο Ντέιβιντ Μάρτιν στο ματς της Γουεστ Χαμ με την Τσέλσι είναι από εκείνες που μόνο το ποδόσφαιρο φημίζεται ότι μπορεί να προσφέρει.

Στα 33 του χρόνια, ο έμπειρος γκολκίπερ εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Ρομπέρτο και υπερασπίστηκε για πρώτη φορά δοκάρια σε επίπεδο Premier League, με το αποτέλεσμα να είναι ιδανικό.

Νίκη για τους Χάμερς με 1-0, μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ και μάλιστα με απαραβίαστη εστία, με το τελικό σφύριγμα να αφαιρεί όλη την πίεση και την συναισθηματική φόρτιση από την ψυχή του Βρετανού, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα.

Αμέσως, οι συμπαίκτες του έτρεξαν να αγκαλιάσουν τον συμπαίκτη τους, ο οποίος μέσα από τις συγκυρίες, βρέθηκε να ζει το απόλυτο όνειρο και όλα όσα δεν είχε βιώσει στα 13 χρόνια της επαγγελματικής πορείας του.

Αλλά το πιο συγκινητικό αποτύπωμα των στιγμών αυτών εκτυλίχθηκε αρκετά λεπτά μετά τη λήξη του ματς, όταν ο Ντέιβιντ κατευθύνθηκε στην εξέδρα, για να αγκαλιάσει τον αγαπημένο του πατέρα, Άλβιν, ο οποίος είναι το Νο5 στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου Χάμερς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα