Μάντσεστερ Σίτι: Απέκτησε τη μεγαλύτερη αξία παγκοσμίως!

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Σίτι: Απέκτησε τη μεγαλύτερη αξία παγκοσμίως!

bet365

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Μάντσεστερ Σίτι, με την επωνυμία City Football Group, έχει πλέον περιουσία 3,73 δισεκατομμυρίων λιρών, πράγμα που κάνει το ποδοσφαιρικό κλαμπ αυτό με τη μεγαλύτερη αξία στον κόσμο αυτή τη στιγμή!

Champions League με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Η Σίτι, ανακοίνωσε την επένδυση 389 εκατομμυρίων λιρών από την εταιρεία – κολοσσό σε θέματα τεχνολογίας, Silver Lake. Η συγκεκριμένη εταιρεία, βέβαια, έχει εξαιρετικές σχέσεις με την CFG και... μάλλον ήταν εύκολη η εισροή χρημάτων στα ταμεία του συλλόγου.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, ακόμα αναμένεται η τιμωρία για την παραβίαση των κανονισμών του Financial Fair Play.

Παρ' όλα αυτά, ο Σεΐχης Μανσούρ δεν σταματάει και έκανε την CFG αυτή τη στιγμή, την πλουσιότερη εταιρεία στον παγκόσμιο αθλητισμό, συνεπώς, η Μάντσεστερ Σίτι είναι η ποδοσφαιρική ομάδα με τη μεγαλύτερη αξία!

Με αυτή την επένδυση που έκανε η Silver Lake, γίνεται αφεντικό στο 10% των επιχειρήσεων της City Football Group ανά τον κόσμο...


Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED