Νιούκαστλ: Η... κατάρα της Δευτέρας

Νιούκαστλ: Η... κατάρα της Δευτέρας

Κώστας Ζάλιαρης
Νιούκαστλ: Η... κατάρα της Δευτέρας

bet365

Ακόμα ένα χαμένο ματς στο οποίο δεν άξιζε τίποτα περισσότερο. Η Νιούκαστλ επιλέχθηκε ξανά για το παιχνίδι της Δευτέρας, γι' ακόμα μια φορά είχε ταξίδι στο πρόγραμμά της για τη συγκεκριμένη μέρα της εβδομάδας και... η κατάρα συνεχίστηκε.

Τότεναμ - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & Novi Specials (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Στιβ Μπρους επέστρεψε στο «Βίλα Παρκ», εκεί που την τελευταία φορά είχε δεχθεί... λάχανο από την εξέδρα από εξοργισμένο οπαδό και τώρα, βρισκόταν στο «τιμόνι» της Νιούκαστλ, φεύγοντας με σκυμμένο το κεφάλι από το Μπέρμιγχαμ.

Οι «καρακάξες» απέτυχαν να βρεθούν εντός της 10άδας της βαθμολογίας έπειτα από τη 13η αγωνιστική και είδαν την κακοδαιμονία της Δευτέρας απλά να παίρνει συνέχεια, αφού... δεν βρέθηκαν τα... ξόρκια για να διορθωθεί η κατάσταση.

Το τελικό 2-0 της Άστον Βίλα αποτέλεσε την 12η ήττα της Νιούκαστλ στις 14 διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις που της έχουν τύχει την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, ενώ, μόλις σε τέσσερα από αυτά τα ματς έχει βρει το δρόμο για τα δίχτυα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα