Μουρίνιο - Τότεναμ: Η Premier League... σίγασε το ντοκιμαντέρ της Amazon για τους Λονδρέζους

Gazzetta team
Μουρίνιο - Τότεναμ: Η Premier League... σίγασε το ντοκιμαντέρ της Amazon για τους Λονδρέζους

bet365

Η Premier League και ο διαιτητής Μάικλ Όλιβερ εμπόδισαν τον Ζοσέ Μουρίνιο να φορέσει μικρόφωνο στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ, για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η Amazon για τα «Σπιρούνια».

Ο Πορτογάλος τεχνικός, είχε προγραμματιστεί να φορέσει ειδικό μικρόφωνο της Amazon, στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ με υλικό backstage που ετοιμάζει το συνδρομητικό κανάλι της εταιρείας για τους Σπερς. Μάλιστα, το τοποθέτησε στην προ του αγώνα συνάντηση του με τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Γουεστ Χαμ, Μάικλ Όλιβερ.

Ωστόσο, ο Βρετανός διαιτητής, ακολουθώντας τις οδηγίες, αρνήθηκε στον Μουρίνιο να φέρει το μικρόφωνο τόσο στη συνάντηση τους, όσο και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σε μια απόφαση που προκάλεσε αναστάτωση στους ανθρώπους των Λονδρέζων.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αγγλία, το ζήτημα έγκειται στο ότι η συμφωνία υπάρχει ανάμεσα στην Amazon και την Τότεναμ κι όχι με την διοργανώτρια αρχή, με τους ιθύνοντες της να θεωρούν ότι όσες κουβέντες ή σχόλια ηχογραφούνταν θα προκαλούσαν ενδεχομένως παράπονα από άλλες ομάδες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα