Το ντεμπούτο εκτός έδρας δεν είναι... Special

Gazzetta team
Το ντεμπούτο εκτός έδρας δεν είναι... Special

bet365

Το ντεμπούτο του Μουρίνιο στις νέες του ομάδες όταν αυτό είναι εκτός έδρας δεν είναι καθόλου special. Το αντίθετο μάλιστα. Τον πληγώνει αρκετά.

Μπάγερν - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Είναι ξανά το πρόσωπο της επικαιρότητας. Αυτός και ο Ποτσετίνο. Ο λόγος για τον Μουρίνιο που φρόντισε από την πρώτη του συνέντευξη τύπου να μας δείξει τι θα επακολουθήσει. Ο Special One είναι πλέον στον πάγκο της Τότεναμ κι έχει ως στόχο να προλάβει την τετράδα, να κατακτήσει το Κύπελλο και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για φέτος. Διότι από του χρόνου δεν θα μπορεί να έχει ως στόχο κάτι λιγότερο από τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ. Αλλιώς δεν έχει νόημα ούτε για τον ίδιο, ούτε για τον Λίβι που μπήκε σε αυτή τη διαδικασία.

Βατός αντίπαλος, αλλά... κακή παράδοση

Όπου έχει πάει λοιπόν έχει κερδίσει τίτλους. Αυτό τον κάνει ξεχωριστό. Αυτό τον κάνει special κι όμως... Το ντεμπούτο του Μουρίνιο στις νέες του ομάδες όταν αυτό είναι εκτός έδρας δεν είναι καθόλου special. Το αντίθετο μάλιστα. Τον πληγώνει αρκετά. Και μπορεί να είναι βατός ο αντίπαλος, αφού η Γουέστ Χαμ παραπαίει και ο Πελεγκρίνι είναι στην πόρτα της εξόδου, μπορεί οι μπουκ να δίνουν ξεκάθαρο φαβορί την Τότεναμ στο διπλό, αλλά ψάχνοντας τα κιτάπια μας ανακαλύψαμε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Ο Μουρίνιο έχει κερδίσει μόλις μία στις έξι φορές που έκανε ντεμπούτο με ομάδα εκτός έδρας.

Ποσοστό επιτυχίας 16.66%: Δεν ταιριάζει με τον Μουρίνιο

Κάπως έτσι λοιπόν βρήκαμε όλα τα παιχνίδια που έδωσε ως ντεμπούτο και ήταν εκτός έδρας και σας τα παραθέτουμε:

  • 2000: Μποαβίστα - Μπενφίκα: 1-0

  • 2001: Μπράγκα - Λεϊρία: 0-0

  • 2002: Ρεάλ - Πόρτο: 1-0

  • 2008: Σαμπντόρια - Ίντερ: 1-1

  • 2010: Μαγιόρκα - Ρεάλ: 0-0

  • 2016: Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1-3

Όπως βλέπετε τα κατάφερε μόλις μία φορά. Βέβαια επειδή οι αριθμοί έχουν διπλή ανάγνωση, η μία που το πέτυχε ήταν στην Αγγλία, οπότε αυτό είναι με το μέρος του. Αν απορείτε γιατί δεν υπάρχει στη λίστα η Τσέλσι, είναι διότι και στις δύο φορές που πέρασε από το Στάμφορντ Μπριζ, δεν έκανε ποτέ ντεμπούτο εκτός έδρας, αλλά εντός.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα