Όουεν: «Προτεραιότητα το Τσάμπιονς Λιγκ για την Τότεναμ»

Gazzetta team
Όουεν: «Προτεραιότητα το Τσάμπιονς Λιγκ για την Τότεναμ»

bet365

«Στροφή» στην Ευρώπη και νίκη της Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι του Σαββάτου στο ντεμπούτο του Μουρίνιο «βλέπει» ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός.

Η Τότεναμ θα φιλοξενηθεί από την Γουέστ Χαμ το μεσημέρι του Σαββάτου (23/11, 14:30) στο ντεμπούτο του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο των «σπιρουνιών». Ο πρώην Άγγλος διεθνής επιθετικός, Μάικλ Όουεν, σε πρόσφατες δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να κερδίσουν το ντέρμπι του Λονδίνου, λόγω της προσήλωσης της Τότεναμ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στάθηκε και στην κακή αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Γουέστ Χαμ έχει χάσει τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια ενώ η Τότεναμ έχει την χειρότερη συγκομιδή βαθμών δεκαετίας μετά από 12 αγωνιστικές.

Πρόκειται για αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων εκτός φόρμας,

Ο Πελεγκρίνι πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από την διοίκηση των "σφυριών", μετά την ήττα από την Μπέρνλι στο Τερφ Μουρ και νομίζω ότι αυτή η πίστη θα αποφέρει καρπούς.

Η Τότεναμ. παρά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου, θα επιλέξει να κρατήσει δυνάμεις για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα τηρήσουν την υπόσχεσή τους και θα είναι ένα απολαυστικό ντέρμπι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα