Τότεναμ: «Μετέωρο» το ντοκιμαντέρ της Amazon με τον ερχομό του Μουρίνιο (vid)

Gazzetta team
Τότεναμ: «Μετέωρο» το ντοκιμαντέρ της Amazon με τον ερχομό του Μουρίνιο (vid)

bet365

Η παραγωγή έχει ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν, ο Ποτσετίνο είχε δεχθεί δύσκολα το όλο concept, ωστόσο τώρα τι γίνεται;

Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε με σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι σειρές που βασίζονται πάνω σε ομάδες είναι μια μόδα που, έως τώρα απολαμβάνει θερμής υποδοχής από το κοινό. Τόσο το “All or Nothing” της Amazon για την Μάντσεστερ Σίτι, όσο και το “Sunderland 'till I die” του Netflix για την Σάντερλαντ έχουν υποστηρικτές, γι' αυτό και η εταιρία με έδρα το Σιάτλ, αποφάσισε να επενδύσει πάνω στο project της Τότεναμ.

Ο Ποτσετίνο όταν είχε ερωτηθεί γι' αυτήν την κίνηση είχε δηλώσει: «Όταν το κλαμπ συμφώνησε με την Amazon, εννοείται ότι υπήρχε μια ανησυχία γιατί δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο να έχεις την κάμερα στο γραφείο σου και μετά, όταν πρέπει να χειριστείς μια κατάσταση να έχεις την ψυχραιμία να πεις: "Οκ, δεν είμαι σε καλή διάθεση, αλλά κάποιες στιγμές η κάμερα θα είναι εκεί". Το να σχεδιάζεις τα πάντα κάθε μέρα δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον τώρα που πλέον θα είμαι και... παραγωγός εκτός από προπονητής. Πάντως ο κόσμος θα το λατρέψει, κυρίως γιατί θα καταλάβει ότι είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι».

Η... ειρωνεία σε αυτές τις δηλώσεις είναι ότι τις είχε ολοκληρώσει λέγοντας πως «ελπίζω, όπως και στα βιβλία, να υπάρξει ευχάριστο τέλος».

Για την τροπή που πήρε η σχέση του με την ομάδα σίγουρα δεν ήταν... happy end , ωστόσο τώρα πρέπει να αποσαφηνιστεί το πώς θα αποδεχθεί ο Μουρίνιο την όλη υπόθεση. Σίγουρα, είναι στη μέση συμβόλαιο με την Amazon και η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει, εντούτοις οι... ιδιαιτερότητες στον χαρακτήρα του Πορτογάλου αλλά και το ιστορικό του με την κατάσταση στα αποδυτήρια, είναι τομείς που ένα κινηματογραφικό επιτελείο που καταγράφει κάθε κίνηση, δεν θα βοηθήσει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα