Τσέλσι: «Έγκλημα» με Αγουέρο για να πάρει Τόρες!

Κώστας Ζάλιαρης
Τσέλσι: «Έγκλημα» με Αγουέρο για να πάρει Τόρες!

bet365

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πίσω στο 2010 αρνήθηκε να διαθέσει τα χρήματα που απαιτούνταν για τον Σέρχιο Αγουέρο και έναν χρόνο αργότερα ο Αργεντινός άρχισε να γράφει την ιστορία του με τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους «μπλε» να... σπαταλούν λεφτά στον Τόρες!

Η ιστορία, όπως διαμορφώθηκε και με τις πτυχές που αποκαλύπτονται εν έτει 2019, είναι τέτοια που ο Ρομάν Αμπράμοβιτς γνωρίζει πολύ καλά πόσο μεγάλο λάθος έκανε στην περίπτωση του Αργεντινού, νυν πρώτου σκόρερ στα χρονικά των «πολιτών»...

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «TheAthletic», η Τσέλσι ήταν πρόθυμη να διαθέσει 30 εκατομμύρια λίρες για τον Σέρχιο Αγουέρο, όμως, τα 5 εκατομμύρια που αξίωνε ο εκπρόσωπός του, Μπρούνο Σατίν, ήταν από τους λόγους που δεν προχώρησε η αγορά του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έναν χρόνο αργότερα, η Σίτι τον έκανε δικό της έναντι 38 εκατομμυρίων λιρών και η Τσέλσι έφτασε στα 50 εκατ. για τον Τόρες από τη Λίβερπουλ, στο deal με το οποίο οι «κόκκινοι» απέκτησαν για 35 εκατομμύρια τον Άντι Κάρολ από τη Νιούκαστλ!

Ο Τόρες έκανε κάκιστη θητεία στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με περισσότερα λεφτά απ' όσα θα είχε κοστίσει ο Αγουέρο, με τον τελευταίο να είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «γαλάζιων» του Μάντσεστερ, με 244 τέρματα σε 353 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και 71 ασίστ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα