Ο Κεν απάντησε με οργή στον πατέρα του για την Έβερτον! (pic)

Ο Κεν απάντησε με οργή στον πατέρα του για την Έβερτον! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Κεν απάντησε με οργή στον πατέρα του για την Έβερτον! (pic)

bet365

Η σχέση του Κεν με τον πατέρα του είναι... ανύπαρκτη και για τον λόγο αυτό ο επιθετικός της Έβερτον δεν δέχθηκε τα σχόλια που άκουσε από εκείνον αναφορικά με την επιλογή του να παίξει στην Premier League.

Πριν από λίγο καιρό, ο πατέρας του Μόισε Κεν, ο άνθρωπος που έχει εξαφανιστεί από το παιδί του από τότε που ο Ιταλός επιθετικός ήταν μόλις 14 ετών, είχε αναφέρει:

«Ήταν λάθος να στείλουν το παιδί μου στην Αγγλία γιατί είναι πολύ μικρός, δεν περνάει καλά στην Έβερτον και δεν του άρεσε η μεταγραφή. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα στην Ιταλία και να παίξει στη Ρώμη».

Ο Κεν, που πρόσφατα τιμωρήθηκε για πειθαρχικά παραπτώματα που είχαν να κάνουν κυρίως με αργοπορία και έχει απολογηθεί προς την ομάδα του, τοποθετήθηκε στα social media και απάντησε με οργή:

«Μη μιλάς για τη ζωή μου από τη στιγμή που η δική σου δεν είναι σε καμία περίπτωση παράδειγμα για κανέναν... Από τις πιο δύσκολες μέρες έρχονται οι καλύτερες... Ευχαριστώ».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED