Θέλει να μετακομίσει από Δεκέμβριο στο Μάντσεστερ ο Μάντζουκιτς

Gazzetta team
Θέλει να μετακομίσει από Δεκέμβριο στο Μάντσεστερ ο Μάντζουκιτς

bet365

Ο Μάριο Μάντζουκιτς έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σκέφτεται να μετακομίσει από τον Δεκέμβριο στην Αγγλία για να προσαρμοστεί πιο γρήγορα.

Ο Μάριο Μάντζουκιτς δεν είναι στα πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι στην Γιουβέντους έχοντας μείνει εκτός ομάδας από την στιγμή που ανέλαβε ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι. Ο Κροάτης επιθετικός έχει αποφασίσει πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οποία έχει δώσει τα χέρια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Tuttosport, επιθυμεί να μεταβεί από τις αρχές Δεκεμβρίου στο Μάντσεστερ για να ξεκινήσει άμεσα την διαδικασία προσαρμογής ώστε τον Ιανουάριο να είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί. Την ίδια ώρα, η Γιουβέντους δείχνει να έχει ρίξεις τις απαιτήσεις της για τον 33χρονο επιθετικό και από τα 15 εκατ. ευρώ που ζητούσε το καλοκαίρι έχει πέσει στα 10 και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα