Μάντσεστερ Σίτι: Επίσημα παράπονα για τη διαιτησία του ντέρμπι

Μάντσεστερ Σίτι: Επίσημα παράπονα για τη διαιτησία του ντέρμπι

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Σίτι: Επίσημα παράπονα για τη διαιτησία του ντέρμπι

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πλέον παραπονεθεί επίσημα στην FA για την διαιτησία του Μάικλ Όλιβερ και όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ την περασμένη Κυριακή στο «Άνφιλντ».

Αν και ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε αναφέρει πως δεν είχε καμία ειρωνική διάθεση προς τον διαιτητή και τους βοηθούς του στη χειραψία που έκαναν στο φινάλε της αναμέτρησης με τους «κόκκινους», η Σίτι δεν παύει να έχει τρομερά παράπονα από τις αποφάσεις που ελήφθησαν.

Οι αναλυτές στον αγγλικό Τύπο ξεκαθάρισαν πως το μοναδικό δίκιο που έχουν οι Πρωταθλητές Αγγλίας είναι για το πρώτο πέναλτι που ζητούν κι όχι για το δεύτερο, από τη στιγμή που θα έπρεπε η κόντρα της μπάλας στο χέρι του Μπερνάρντο Σίλβα και του Αλεξάντερ - Άρνολντ να κριθούν ανεξάρτητα.

Οι «πολίτες», πάντως, ενημέρωσαν την Ομοσπονδία με επίσημο τρόπο για το αίσθημα της αδικίας που τους έμεινε έπειτα από το 3-1 από τη Λίβερπουλ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα