VAR - Premier League: Μυστική συνάντηση ομάδων - αρχιδιαιτητή

Gazzetta team
VAR - Premier League: Μυστική συνάντηση ομάδων - αρχιδιαιτητή

bet365

Σύμφωνα με το Sky Sports αρκετές ομάδες θα εκπροσωπηθούν σε μυστική συνάντηση στο Λονδίνο με τον υπεύθυνο των διαιτητών, Μάικ Ράιλι, για το θέμα του VAR.

Η τεχνολογία έχει μπει στο ποδόσφαιρο αλλά αυτό όπως φαίνεται δεν αρέσει στους Αγγλους. Ετσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports, αρκετές ομάδες θα συναντηθούν μυστικά στο Λονδίνο την Πέμπτη με τον υπεύθυνο των διαιτητών, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα και να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους. Από την άλλη πλευρά, ο Ράιλι, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα αποδείξει με στοιχεία ότι υπάρχει σημαντική βελτίωση φέτος στην Premier League σε ό,τι αφορά τα διαιτητικά λάθη. Ο αντίλογος των ομάδων σε αυτό, πάντα με βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, θα είναι ότι το VAR διακόπτει την ροή του παιχνιδιού και προκαλεί μπέρδεμα και εκνευρισμό στους οπαδούς, οι οποίοι δεν ξέρουν αν πρέπει να πανηγυρίζουν ή όχι όταν μπαίνει ένα γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα