«Ο Ρομπέρτο δεν μοιάζει καν με τερματοφύλακα»

«Ο Ρομπέρτο δεν μοιάζει καν με τερματοφύλακα»

Gazzetta team
«Ο Ρομπέρτο δεν μοιάζει καν με τερματοφύλακα»

bet365

Επίθεση στον Ρομπέρτο από τον πρώην γκολκίπερ της Γουέστ Χαμ, Φιλ Παρκς.

Ο Παρκς υπερασπιζόταν για 11 χρόνια την εστία της Γουέστ Χαμ από το 1979 ως το 1990 και σχολιάζοντας τις εμφανίσεις του πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού με τη φανέλα των «Σφυριών» ήταν αρκετά επικριτικός. Μάλιστα μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Ρομπέρτο δεν του μοιάζει καν με τερματοφύλακα!

«Είναι ολοφάνερο ότι δεν είναι πολύ καλός! Όταν τον είδα στο ματς με την Όξφορντ, είπα σε έναν φίλο ότι μπορεί να έχει όρο στο συμβόλαιό του να μην ''βουτάει'' για τη μπάλα! Ανησυχώ πολύ και κάτι πρέπει να αλλάξει στη θέση του τερματοφύλακα αμέσως. Δεν μου αρέσει καθόλου και για να είμαι ειλικρινής δεν μοιάζει καν με τερματοφύλακα για μένα», ανέφερε αρχικά ο Παρκς και πρόσθεσε:

«Μοιάζει με παίκτη που παίζει ''μέσα'' και απλά δοκιμάζει την τύχη του στο τέρμα. Η ιδέα ότι θα πάμε με αυτόν στο τέρμα έως τον Ιανουάριο είναι ιδιαίτερα ανησυχητική και δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα υποφέρει από κρίση αυτοπεποίθησης. Οι παίκτες θα κατάλαβαν από τις προπονήσεις τι έπρεπε να περιμένουν από αυτόν, δείχνει να έχει λίγα κοινά με την αμυντική τετράδα, η οποία δεν του έχει εμπιστοσύνη. Ο προπονητής πρέπει να εξασφαλίσει ότι ο Ντέιβ Μάρτιν θα είναι κάτω από τα δοκάρια απέναντι στην Τότεναμ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα