Σάλα: Απειλείται με μεταγραφικό εμπάργκο η Κάρντιφ αν δεν πληρώσει!

Κώστας Ζάλιαρης
Σάλα: Απειλείται με μεταγραφικό εμπάργκο η Κάρντιφ αν δεν πληρώσει!

bet365

Η FIFA απέστειλε σε Κάρντιφ και Ναντ όλο το σκεπτικό της απόφασης που πήρε για την καταβολή της πρώτης δόσης της μεταγραφής του αδικοχαμένου Εμιλιάνο Σάλα και οι «bluebirds» απειλούνται με τιμωρία μεταγραφικού εμπάργκο τριών περιόδων αν δεν τηρήσουν τα συμφωνηθέντα!

Η απόφαση που είχε παρθεί και είχε ανακοινωθεί από τα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη, υποχρέωσε την Κάρντιφ να πληρώσει κανονικά τα 6 εκατομμύρια ευρώ της πρώτης δόσης της μεταγραφής του Εμιλιάνο Σάλα, που βρήκε τραγικό θάνατο στο αεροπορικό δυστύχημα καθώς ταξίδευε στην Ουαλία για να εγκατασταθεί έχοντας αποχαιρετήσει τη Ναντ...

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέτασε κάθε πτυχή της συμφωνίας του ουαλικού κλαμπ με τους Γάλλους, με τους «bluebirds» εξ αρχής να έχουν κάνει προσπάθεια να γλιτώσουν τα 17 εκατομμύρια ευρώ (σε τρεις δόσεις των 6+6+5 εκατομμυρίων) έναντι των οποίων είχε ολοκληρωθεί το deal.

Παρ' όλα αυτά, η FIFA ενημέρωσε πως η καταβολή της πρώτης δόσης που είχε συμφωνηθεί είναι απαραίτητη και πως αν δεν τηρηθεί αυτό, υπάρχει κίνδυνος πλέον για τιμωρία μεταγραφικού εμπάργκο σε τρεις περιόδους για την Κάρντιφ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα