Γουότφορντ – Τσέλσι 1-2: Τα παιδιά κάνουν... πλάκα (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Γουότφορντ – Τσέλσι 1-2: Τα παιδιά κάνουν... πλάκα (vid)

bet365

Τα πιτσιρίκια της Τσέλσι πέρασαν με 1-2 από τη Γουότφορντ, πανηγύρισαν για πέμπτη διαδοχική φορά γενικά και σε πέμπτη σερί έξοδό τους, συνεχίζοντας να κάνουν την τρέλα τους.

Ηταν να μην πάρει φόρα. Η Τσέλσι μπορεί να ξεκίνησε πολύ άσχημα, αλλά έστρωσε αμέσως την εικόνα της και κόντρα στα προγνωστικά, εντυπωσιάζει. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Γουότφορντ (1-2) να υποκύψει στα πιτσιρίκια του Φρανκ Λάμπαρντ, που διασκεδάζουν το παιχνίδι και ανέβηκαν στην 3η θέση.

Ο Αμπαρχαμ με πλασέ έβαλε το 9ό του στην Premier League, όπου είναι πρώτος σκόρερ της και ο Πούλισικ (55') συνεχίζει να πυροβολάει τώρα που έχει πάρει φόρα. Ενδιάμεσα (43') ο Μάουντ είχε δοκάρι και ο Ντεουλοφέου μείωσε με πέναλτι στο 80'. Ωστόσο, μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, οι Μπλε πανηγύρισαν για πέμπτη διαδοχική φορά γενικά και σε πέμπτη σερί έξοδό τους, συνεχίζοντας να κάνουν την τρέλα τους.

Γουότφορντ (Κίκε Σάντσεθ Φλόρες): Φόστερ, Καμπασέλε, Κάθκαρτ (20' Μαριάπα), Γιάνμαατ (75' Φεμενία), Ντόουσον, Μασίνα, Περέριρα, Τσαλόμπα (67' Χιουζ), Ντουκουρέ, Γκρέι, Ντεουλοφέου

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Ζουμά, Τομόρι, Εμερσον, Αθπιλικουέτα, Κόβατσιτς, Ζορζίνιο, Μάουντ, Πούλισικ (83' Χάντσον-Οντόι), Γουίλιαν (90'+5' Τζέιμς), Αμπραχαμ (88' Μπατσουαγί).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα