Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Gazzetta team
Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απογοήτευσε, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ και παραμένοντας σταθερά μακριά από την πρώτη πεντάδα.

Τορίνο - Γιουβέντους με 200+ αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Την περασμένη Κυριακή με το «τρίποντο» στην έδρα της Νόριτς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Μεσοβδόμαδα μάλιστα ακολούθησε η εκτός έδρας νίκη επί της Τσέλσι για το Λιγκ Καπ. Ωστόσο, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» φρόντισαν να απογοητεύσουν τους φίλους τους πολύ γρήγορα, χάνοντας την ευκαιρία να... πατήσουν πάνω σε αυτά τα διπλά. Στη Νότια ακτή, στην έδρα της Μπόρνμουθ, η Γιουνάιτεντ υπέστη... ναυάγιο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0, από μια ομάδα η οποία είχε μείνει στο μηδέν για τρία σερί παιχνίδια!

Το πρώτο μέρος είχε καλό ρυθμό, ωστόσο έλειπαν οι φάσεις. Η Μπόρνμουθ, όμως, «χτύπησε» την κατάλληλη γι' αυτή στιγμή, λίγο πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Με τη συμπλήρωση 45 λεπτών μια... σεντερφορίσια κίνηση του Κινγκ εξέθεσε τον Μπισάκα, με τον φορ της Μπόρνμουθ να κατεβάζει ωραία, να γυρνάει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα για το 1-0.

Η Μπόρνμουθ είχε μείνει 358 λεπτά χωρίς να γευτεί τη χαρά ενός γκολ, αλλά πλέον τα είχε καταφέρει. Η Γιουνάιτεντ δυσκολευόταν να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ μάλιστα χρειάστηκε και τον Ντε Χέα να επέμβει στο 75' για να κρατήσει το 1-0 σε προσπάθεια του Γουίλσον.

Η Γιουνάιτεντ ξύπνησε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Γκρίνγουντ στο 81' να βρίσκει από κοντά το δοκάρι και τον ΜακΤόμινεϊ στο αμέσως επόμενο λεπτό να βλέπει το δυνατό του σουτ να σταματάει πάνω στον Ράμσντεϊλ. Αλλά ήταν πλέον αργά με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να γυρίζουν στο Μάντσεστερ κινδυνεύοντας να δουν τη διαφορά από την πρώτη πεντάδα να μεγαλώνει. Αντίθετα η Μπόρνμουθ με αυτή τη μεγάλη νίκη κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις:

Μπόρνμουθ (Έντι Χάου): Ράμσντεϊλ, Σμιθ, Κουκ, Ακε, Ρίκο, Φρέιζερ, Λέρμα, Χ. Γουίλσον (86' Κουκ), Μπίλινγκ, Κ. Γουίλσον, Κινγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Μπισάκα (81' Γουίλιαμς), Φρεντ, Περέιρα (68' Λίνγκαρντ), Τζέιμς (80' Γκρίνγουντ), ΜακΤόμινεϊ, Μαρσιάλ, Ράσφορντ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα