Λίβερπουλ: Απείλησε ο Κλοπ να μην κατέβει η ομάδα στα προημιτελικά! (vid)

Λίβερπουλ: Απείλησε ο Κλοπ να μην κατέβει η ομάδα στα προημιτελικά! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Απείλησε ο Κλοπ να μην κατέβει η ομάδα στα προημιτελικά! (vid)

bet365

Η Λίβερπουλ πέρασε στα προημιτελικά του Carabao Cup μετά το μαγικό 5-5 στην κανονική διάρκεια και το 5-4 στα πέναλτι κόντρα στην Άρσεναλ, όμως, ο Κλοπ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν θα κατέβει στο επόμενο ματς αν δεν βρεθεί λύση με το φορτωμένο πρόγραμμα! Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Football League...

Επιστροφή στοιχήματος* στη EuroLeague και 400+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Γερμανός προπονητής φάνηκε αρκετά ήρεμος και συνειδητοποιημένος με την απειλή του προς τις αρμόδιες Αρχές της Premier League και του Carabao Cup για να παιχθούν όλα τα ματς που έχουν συμπεριληφθεί αυτή τη στιγμή στο πρόγραμμα των «κόκκινων».

«Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, άλλοι θα πρέπει να είναι αυτοί που θα ανησυχήσουν. Η FIFA μας είπε ότι θα πρέπει να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων οπότε θα πάμε στο Κατάρ. Περάσαμε στα προημιτελικά του League Cup, μας είπαν ότι πρέπει να παίξουμε και το ίδιο μας λέει και η Premier.

Αν δεν μας βρουν σωστή ημερομηνία και ώρα και όχι να παίξουμε 15:00 η ώρα το μεσημέρι (17:00 ώρα Ελλάδας) ανήμερα των Χριστουγέννων, δεν θα παίξουμε. Ας περάσει η ομάδα που θα αντιμετωπίζαμε. Δεν θα είμαστε το θύμα αυτού του προβλήματος. Ας παίξει το ματς και η Άρσεναλ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Ξέρω ότι αρκετοί θα εύχονταν να έχει περάσει η Άρσεναλ στην επόμενη φάση, αλλά... συγγνώμη» ήταν τα λόγια του Kloppo.

Λίγη ώρα αργότερα, η Football League ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται σε επαφή με τον σύλλογο για να βρεθεί λύση...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα