Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον 3-1: Χαλαρά στους «8» (vids)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον 3-1: Χαλαρά στους «8» (vids)

bet365

Η Σίτι επικράτησε εύκολα 3-1 εντός έδρας της Σαουθάμπτον και προκρίθηκε στα προημιτελικά του League Cup. Μαζί της Εβερτον και Λέστερ!

Η Μάντσεστερ Σίτι δε συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην Σαουθάμπτον, επικράτησε εύκολα 3-1 στο Etihad και βρέθηκε στα προημιτελικά του League Cup. Oι Αγιοι επηρεασμένοι από τον διασυρμό της Παρασκευής από τη Λέστερ δεν μπήκαν στο ρυθμό του ματς, αδυνατώντας να κρατήσουν μακριά από την εστία τους, τους γηπεδούχους. Κι όμως, οι Πολίτες παρουσιάστηκαν με... εννέα αλλαγές, ενώ, βρέθηκε στην 11άδα και ο 18χρονος χαφ, Τόμι Ντόιλ, πραγματοποιώντας ντεμπούτο. Ο Οταμέντι στο 20ο λεπτό με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, για να έρθει και το 2-0 από τον Αγουέρο που πέτυχε το 242ο τέρμα του με τη Σίτι στην 350η εμφάνισή του με τη φανέλα της ομάδας (ντεμπούτο τον Αύγουστο του 2011). Ο Αργεντίνος στο 56΄ πέτυχε το 3-0 με κεφαλιά, το πέμπτο σε ισάριθμα ματς με τη Σαουθάμπτον. Οι φιλοξενούμενοι απλά μείωσαν με τον Στέφενς στο 75'.

Η Λέστερ με φόρα από το Σεντ Μέρις, επικράτησε 3-1 της Μπέρτον και βρέθηκε στα προημιτελικά του League Cup. Στο 7ο λεπτό Γκρέι και Τίλεμαν συνεργάστηκαν, αποδέκτης ο Ιεανάτσο που άνοιξε το σκορ. Στο 20΄ο Βέλγος πέτυχε το 2-0 και ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση. Ο Μπόις μείωσε για τους γηπεδούχους στο 52', αλλά ο Μάντισον στο 89' «κλείδωσε» το εισιτήριο!

Στο «Γκούντισον Παρκ», Έβερτον και Γουότφορντ έδιναν αγώνα... αποδείξεων, μόνο που τα Ζαχαρωτά είχαν ουσία και πήραν μια μεγάλη πρόκριση. Ο Ιβόμπι είχε δοκάρι στο 66ο λεπτό για την Έβερτον, ο Ντιν... μια από τα ίδια, αλλά στο 72' ο Χόλγκεϊτ με κεφαλιά από σέντρα του Γουόλκοτ πέτυχε το 1-0. Στις καθυστερήσεις ο Ριτσάρλισον διαμόρφωσε το 2-0.

Στην επόμενη φάση η Κόλτσεστερ που κέρδισε εκτός με 3-1 την Κρόουλι, αλλά και η Οξφορντ που πέρασε το εμπόδιο της Σάντερλαντ στα πέναλτι 4-2 (1-1 κ.α.).

Εβερτον - Γουότφορν 2-0

Μαν. Σίτι- Σαουθάμπτον 3-1

Μπέρτον - Λέστερ 1-3

Κρόουλι - Κόλτσεστερ 1-3

Οξφορντ - Σάντερλαντ 4-2 πεν. (1-1 κ.α.)

30/10/19
Λίβερπουλ - Άρσεναλ

Αστον Βίλα - Γουλβς

Τσέλσι - Μαν. Γιουνάιτεντ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα