Σαουθάμπτον - Λέστερ 0-9: Μαγική, εξωπραγματική, εκκωφαντική! (vid)

Gazzetta team
Σαουθάμπτον - Λέστερ 0-9: Μαγική, εξωπραγματική, εκκωφαντική! (vid)

bet365

Η Λέστερ έκανε την καλύτερη εμφάνιση της ιστορίας της, διέλυσε τη Σαουθάμπτον με 9-0 στο Σεντ Μέρις, έσπασε όλα τα ρεκόρ και βρέθηκε στη 2η θέση της PL! Αδειασε το γήπεδο στο ημίχρονο...

Καταιγιστική, φανταστική, μοναδική, η Λέστερ έκανε χίλια κομμάτια τη Σαουθάμπτον στο Σεντ Μέρις, τη διέλυσε με 9-0 και βρέθηκε στη 2η θέση της Premier League. Μάλιστα, έγινε η δεύτερη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που σκοράρει εννέα γκολ, καθώς είχε προηγηθεί η Γιουνάιτεντ (με 9-0 την Ιπσουιτς). Παράλληλα, ήταν η πιο βαριά ήττα στην ιστορία της Σαουθάμπτον, με τον κόσμο να ξεσπά... Kι όλα αυτά, στην πρώτη επιτυχία των Αλεπούδων τη συγκεκριμένη ημέρα στην PL.

Ονειρικό ξεκίνημα για τις Αλεπούδες στο ματς, αφού στο 20λεπτο είχαν πετύχει τρία γκολ, ενώ έπαιζαν με παίκτη παραπάνω. Στο 10ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. όταν ο Τσίλγουελ με το αριστερό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκαν. Δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπέρτραντ με απευθείας κόκκινη. Η Σαουθάμπτον κατέρρευσε και το πλήρωσε! Στο 17΄ο Τίλμαν με το δεξί πέτυχε το 2-0 και δυο λεπτά αργότερα από πάσα του Βέλγου, ο Πέρεθ σημείωσε το 3-0. Ηταν το πιο γρήγορο 3-0

Οι Αλεπούδες δεν κατέβασαν ρυθμό, διέλυσαν κάθε αμυντικό σύστημα και στο 39' ο Πέρεθ βρήκε πάλι δίχτυα. Στον πίνακα των σκόρερ μπήκε και ο Βάρντι, ο οποίος με άψογη ενέργεια στο 45' πέτυχε το 5-0. Μάλιστα, έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα στην ιστορία της Premier που σημείωσε πέντε γκολ στο ημίχρονο (Η Σίτι το 2010 με τη Μπέρνλι). Το Σεντ Μέρις... άδειασε, οι οπαδοί της Σαουθάμπτον που έμειναν αποδοκίμαζαν, ενώ αυτοί της Λέστερ δεν ξέχασαν τον αδικοχαμένο τους πρόεδρο, Βιχάι.

Στο 57' ο Αγιόθε Πέρεθ πέτυχε το 6-0 κι έγινε ο πρώτος παίκτης με διαδοχικά χατ τρικ έπειτα τον Σουάρες το 2012. Κι όμως η Λέστερ δεν σταμάτησε εκεί, στο 58΄ο Βάρντι έφτασε τα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ στο 85' ο Μάντισον σημείωσε το 8-0. Ο εφιάλτης για τους γηπεδούχους δεν είχε τελειωμό, στις καθυστερήσεις ο Βάρντι κέρδισε πέναλτι, πέτυχε χατ τρικ κι έκλεισε με μοναδικό τρόπο μια ονειρική βραδιά. Εξάλλου, οι Αλεπούδες έγιναν η δεύτερη ομάδα στην ιστορία της Premier με δυο παίκτες της να σημειώνουν χατ τρικ στο ίδιο ματς, μετά την Άρσεναλ το 2003 (Πέναντ, Πιρές).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα