Θέλουν τον Γκουαρδιόλα να κατέβει στις εκλογές για πρόεδρος της Καταλονίας!

Gazzetta team
Θέλουν τον Γκουαρδιόλα να κατέβει στις εκλογές για πρόεδρος της Καταλονίας!

bet365

Όπως αποκαλύπτει ισπανικό δημοσίευμα, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα δέχεται πιέσεις για να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία της Ζενεραλιτάτ της Καταλονίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Confidencial ο Γκουαρδιόλα φέρεται να έχει δεχθεί κρούσεις από τους Καταλανούς αυτονομιστές για να κατέβει στις επόμενες εκλογές για την προεδρία της Καταλονίας.

Ο πρώην πρόεδρος Αρτούρ Μας πριν από ένα μήνα είχε αποκαλύψει ότι έχει στο μυαλό του έναν υποψήφιο, ο οποίος δεν προέρχεται από την πολιτική σκηνή, «φωτογραφίζοντας» κατά κάποιο τρόπο τον Γκουαρδιόλα.

Η ισπανική εφημερίδα υπογραμμίζει ότι πράγματι τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι τον έχουν προσεγγίσει γι' αυτόν τον λόγο, με τον Γκουαρδιόλα μέχρι στιγμής να μην κάνει το παραμικρό σχόλιο.

Ο ίδιος ο Πεπ πάντως είχε δηλώσει παλιότερα: «Έχω προσωπικούς φίλους που θα περάσουν εννιά χρόνια στη φυλακή επειδή ψήφισαν. Αυτό που ζήτησαν ήταν απλά να ψηφίσουν. Είναι εκατομμύρια τα άτομα που πρόκειται να τους υποστηρίξουν. Ελπίζω η Ευρώπη να κάνει ένα βήμα μπροστά και να μας βοηθήσει για να λυθεί αυτό το ζήτημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα