O Μιλιβόγεβιτς έγινε αλλαγή έπειτα από 77 σερί 90λεπτα!

O Μιλιβόγεβιτς έγινε αλλαγή έπειτα από 77 σερί 90λεπτα!

O Μιλιβόγεβιτς έγινε αλλαγή έπειτα από 77 σερί 90λεπτα!

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αντικαταστάθηκε στο 76' της εντός έδρας αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι κάτι που συνέβη για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 2017!

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)


Ο αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας μετρούσε 77 σερί 90λεπτα στην ενδεκάδα της λονδρέζικης ομάδας με τον Ρόι Χόντγκσον να τον εμπιστεύεται τυφλά.

Η τελευταία φορά που ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκε σε ολόκληρη την διάρκεια μιας αναμέτρησης ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου 2017 όταν η Κρίσταλ Πάλας ηττήθηκε εκτός έδρας από την Σαουθάμπτον με 1-0. Έκτοτε ο «Μίλι» ξεκινούσε στην ενδεκάδα και δεν αντικαταστάθηκε ποτέ.

Το σερί των 90λεπτων διεκόπη στο χθεσινό ματς απέναντι στη Σίτι (19/10, 0-2), όταν ο Ρόι Χόντγκσον πήρε την απόφαση να αντικαταστήσει στο 76΄ τον Μιλιβόγεβιτς με τον Μπεντέκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα