Άστον Βίλα - Γουέσλεϊ: «Είχα δυο παιδιά στα 16 μου, έκανα τα πάντα για να παίξω μπάλα»!

Άστον Βίλα - Γουέσλεϊ: «Είχα δυο παιδιά στα 16 μου, έκανα τα πάντα για να παίξω μπάλα»!

Κώστας Ζάλιαρης
Άστον Βίλα - Γουέσλεϊ: «Είχα δυο παιδιά στα 16 μου, έκανα τα πάντα για να παίξω μπάλα»!

bet365

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του 22χρονου επιθετικού της Άστον Βίλα, Γουέσλεϊ! Μίλησε για τα δυο παιδιά που απέκτησε από την ηλικία των 16 ετών, τις δουλειές που έκανε, την απογοήτευση που του προκάλεσαν οι απορρίψεις και την... τελευταία ευκαιρία που τον έσωσε!

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο Βραζιλιάνος άσος των «χωριατών», πλέον απολαμβάνει τα χρήματα και τη φήμη της παρουσίας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα, αυτό της Premier League.

Ωστόσο, μεγαλώνοντας, πέρασε απίστευτα δύσκολες στιγμές, έχοντας μάλιστα ν' αναθρέψει δυο παιδιά σε ηλικία που... ήταν κι εκείνος απλά ένα παιδί!

«Όταν ήμουν 14 ετών απέκτησα το πρώτο μου παιδί. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί εκείνη την περίοδο προσπαθούσα πολύ για να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έπρεπε τη μέρα να δουλεύω και το απόγευμα να πηγαίνω στην προπόνηση για να τα καταφέρω. Ήμουν 16 όταν ήρθε και το δεύτερο παιδί μου στον κόσμο.

Όταν πλέον είχα και τα δυο παιδιά είπα στον εαυτό μου “πρέπει να κάνεις τα πάντα για να παίξεις επαγγελματικά ποδόσφαιρο”» εξομολογήθηκε στο SkySports και αναφέρθηκε στις πόρτες που βρήκε κλειστές, ακόμα και στην πατρίδα του, όπου εργάστηκε για λίγο σε εργοστάσιο μέχρι να βρει τη δύναμη να μετακομίσει στη Σλοβακία.

Εκεί, λίγο προτού οι σκέψεις για παραίτηση τον κυριεύσουν, η Τρέντσιν εμπιστεύθηκε το ταλέντο του και σιγά – σιγά όλα πήραν το δρόμο τους...

«Έπρεπε να κάνω ό,τι γινόταν για να βρω χρήματα για τα παιδιά μου. Όλες οι ομάδες αρνούνταν να με δεχθούν. Πήγα σε έξι συλλόγους προτού φτάσω στην Σλοβακία. Λίγο πριν πάρω μια ευκαιρία, είχα απογοητευθεί τόσο που άρχισα να σκέφτομαι ότι θα σταματούσα ν' ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο...» ανέφερε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα