Λίβερπουλ: Έρχονται τέσσερα ματς σε διάστημα 10 ημερών!

Λίβερπουλ: Έρχονται τέσσερα ματς σε διάστημα 10 ημερών!

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Έρχονται τέσσερα ματς σε διάστημα 10 ημερών!

bet365

Η Λίβερπουλ επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με... «Γολγοθά», ο οποίος αρχίζει με το ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ολοκληρώνεται 10 μέρες αργότερα με παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ...

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Παναθηναϊκός - Μιλάνο και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ, φιλοξενούνται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το απόγευμα της Κυριακής στο «Ολντ Τράφορντ» με στόχο σίγουρα να διατηρηθούν αήττητοι κι αν δύναται να φτάσουν στο 9x9 στο φετινό πρωτάθλημα μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα με το απόλυτο των βαθμών.

Στις 20 του μηνός, λοιπόν, ημέρα Κυριακή, η αρχή του «Γολγοθά» γίνεται με το ντέρμπι απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» και τρεις μέρες αργότερα, στις 23/10, η ομάδα του Κλοπ ταξιδέψει στο Βέλγιο για το παιχνίδι με τη Γκενκ στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Με την έκπληξη που έχει προκαλέσει στο γκρουπ η Ζάλτσμπουργκ, η Λίβερπουλ οφείλει τα δυο απανωτά ματς με τους Βέλγους να τα πάρει...

Εν συνεχεία, στην επιστροφή στο πρωτάθλημα, στις 27 του μηνός, η Τότεναμ θα είναι εκείνη που θα φιλοξενηθεί στο «Άνφιλντ» σε ακόμα ένα εξαιρετικά δυνατό παιχνίδι, στην επανάληψη του μεγάλου τελικού της Μαδρίτης τον περασμένο Ιούνιο, ενώ, στις 30/10, κοντράρεται με την Άρσεναλ για το LeagueCup, ξανά εντός έδρας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα