Αλέγκρι για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Δεν μιλάω ακόμη αρκετά καλά αγγλικά»

Αλέγκρι για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Δεν μιλάω ακόμη αρκετά καλά αγγλικά»

bet365

Ο Αλέγκρι... φρενάρει όσους πιστεύουν ότι είναι κοντά στο να διαδεχθεί τον Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μίλησε για τον... μονίμως τσαντισμένο Ιμπραΐμοβιτς και τον σπουδαίο Μάντζουκιτς.

Τη στιγμή που δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντείνει τις προσπάθειές της για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο Ιταλός τεχνικός λέει ότι δεν μιλάει προς το παρόν τόσο καλά αγγλικά, θέλοντας μ' αυτόν τον τρόπο να... φρενάρει όσα λέγονται.

«Δεν μιλάω ακόμη καλά αγγλικά, αλλά μαθαίνω», είπε αστειευόμενος ο άλλοτε κόουτς της Μίλαν και της Γιουβέντους στο «Przeglad Sportowy» κατά τη διάρκεια του Football Coaches Association.

Μάλιστα, ο Αλέγκρι, μίλησε για τη συνύπαρξή του με τον Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν, ενώ εξήγησε γιατί ο Μάντζουκιτς είναι τόσο ξεχωριστός.

«Στη Μίλαν ο Ιμπραΐμοβιτς ήταν τόσο τσαντισμένος γιατί ήταν πεπεισμένος ότι οι άλλοι δεν μπορούσαν να συμβαδίσουν με εκείνον. Του εξηγούσα δύο χρόνια ότι οι άλλοι δεν παίζουν σαν αυτόν. Επρεπε να το καταλάβει αυτό. Ο προπονητής πρέπει να χρησιμοποιεί τον παίκτη βάσει αυτών που μπορεί να προσφέρει.

Γι' αυτό ο Μάντζουκιτς είναι τόσο ξεχωριστός για εμένα. Μου έδωσε τεράστιο περιθώριο ελιγμών, είναι σπουδαίος παίκτης. Άλλαζε συχνά συλλόγους και έμεινε σε έναν για πέντε χρόνια, αυτό είναι ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματά μου».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα