Ομπαμεγιάνγκ και Κλοπ οι κορυφαίοι του Σεπτεμβρίου στην Premier League (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ομπαμεγιάνγκ και Κλοπ οι κορυφαίοι του Σεπτεμβρίου στην Premier League (vids)

bet365

Ο Ομπαμεγιάνγκ με την... φλογερή σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα και φυσικά ο Κλοπ του 8x8 της Λίβερπουλ, είναι οι κορυφαίοι για τον μήνα Σεπτέμβριο στην Premier League.

Τσεχία - Αγγλία με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Το κορυφαίο πρωτάθλημα ανακοίνωσε τ' αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον καλύτερο προπονητή και ποδοσφαιριστή για τον περασμένο μήνα και η έκβαση ήταν ίσως αναμενόμενη...

Ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έχει σκοράρει πέντε φορές σε τέσσερα ματς για την Άρσεναλ μέσα στον Σεπτέμβριο, πετυχαίνοντας από ένα γκολ στα ντέρμπι με τις Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκοράροντας δυο φορές απέναντι στη Γουότφορντ και ολοκληρώνοντας τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Άστον Βίλα, όταν οι «κανονιέρηδες» είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο.

Αντίθετα, ο Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει να καθοδηγεί τη Λίβερπουλ από το πιο ασφαλές μονοπάτι προς την κατάκτηση της κορυφής και οι Πρωταθλητές Ευρώπης διατήρησαν το τρομερό νικηφόρο σερί τους, φτάνοντας στο 8x8.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα