Μπέργκαμπ: «Η Άρσεναλ είναι διαφορετική από αυτή που ξέραμε»

Μπέργκαμπ: «Η Άρσεναλ είναι διαφορετική από αυτή που ξέραμε»

Gazzetta team
Μπέργκαμπ: «Η Άρσεναλ είναι διαφορετική από αυτή που ξέραμε»

bet365

Ο Ντένις Μπέργκαμπ μίλησε για την Άρσεναλ η οποία σε τίποτα δεν θυμίζει την παλιά ομάδα του Λονδίνου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Άρσεναλ φυσικά και είναι διαφορετική από αυτό που ήταν με τους πολλούς Άγγλους και τους λίγους ξένους. Τώρα μάλλον ισχύει το αντίθετο. Καμιά φορά είναι καλό, αλλά τις περισσότερες, αισθάνεσαι ότι δεν πρόκειται για την Άρσεναλ όπως την ξέραμε, με το πάθος που την διακατείχε.

Πλέον είναι λίγοι αυτοί που κάνουν την διαφορά. Είναι διαφορετικά. Είναι δύσκολο να πούμε εάν είναι καλύτερα ή χειρότερα τα πράγματα, κάτι που φαίνεται κυρίως από τα τρόπαια. Και για την ώρα ο σύλλογος δεν κερδίζει κάτι. Από την μία, βεβαίως, υπάρχουν σύλλογοι που ανέπτυξαν μεγάλη δύναμη σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ η Άρσεναλ δεν ακολούθησε τους ίδιους ρυθμούς.
Είναι δύσκολο, πονάει μερικές φορές γιατί νιώθεις ότι η ομάδα θα έπρεπε να είναι καλύτερη. Αλλά δεν χάνω την ελπίδα μου».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED