Ομπαμεγιάνγκ: «Είσαι κλόουν Βάτσκε, μη μιλάς εσύ για λεφτά»! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ομπαμεγιάνγκ: «Είσαι κλόουν Βάτσκε, μη μιλάς εσύ για λεφτά»! (pic)

bet365

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ όταν ενημερώθηκε για τα σχόλια του εκτελεστικού διευθυντή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιοακίμ Βάτσκε, ο οποίος τον στοχοποίησε για τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ! «Μη μιλάς εσύ για λεφτά, είσαι ο πρώτος που τα παίρνεις» έγραψε ο Γκαμπονέζος!

Ο Βάτσεκ, μιλώντας στην Suddeutsche Zeitung αναφορικά με την περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο και τον... χαμό που γίνεται γύρω απ' το όνομά του.

Ωστόσο, δεν συγκράτησε τις σκέψεις του και σχολίασε: «Ορισμένοι παίκτες φεύγουν για ομάδες επειδή βρίσκουν καλά λεφτά ακόμα κι αν δεν παίζουν στο Champions League.

Ο Ομπαμεγιάνγκ πήγε στην Άρσεναλ και σίγουρα θα χαίρεται κάθε φορά που θα βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό, αλλά θα στεναχωριέται όταν μεσοβδόμαδα θα βλέπει το Champions League από την τηλεόραση».

O νυν επιθετικός της Άρσεναλ που μάλιστα κάνει τρομερά πράγματα στο Λονδίνο, έγραψε στο twitter: «Καλύτερα για σένα να μη μιλήσω για τον πραγματικό λόγο που έφυγα από τη Ντόρτμουντ κ.Βάτσκε. Είσαι ένας κλόουν... Ακόμα θυμάμαι που έλεγες ότι δεν θα πουλήσεις τον Ουσμάν Ντεμπελέ και μόλις είδες τα 100 εκατομμύρια ήσουν ο πρώτος που ήθελε να τα πάρει... Μη μιλάς εσύ για χρήματα σε παρακαλώ! Άσε με ήσυχο»!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα