Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ 1-1: Μια από τα ίδια... (vid)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ 1-1: Μια από τα ίδια... (vid)

bet365

Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Ολντ Τράφορντ, χωρίς να πείσουν με την εικόνα τους. Στη... 10η θέση βρέθηκαν οι «Κόκκινοι διάβολοι».

Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ δεν έπεισαν σε ακόμα ένα ματς με την εικόνα της, έμειναν στο 1-1 και μάλλον... ευχαριστημένες έμειναν. Η Γιουνάιτεντ είχε τον Πογκμπά... εκτός κλίματος, ενώ η Άρσεναλ χάρη στις επεμβάσεις του Λένο έφυγε από το Ολντ Τράφορντ χωρίς να ηττηθεί. Οι Κόκκινοι βρέθηκαν στη... 10η θέση, ενώ οι Λονδρέζοι μπήκαν στην τετράδα. Οι εννέα βαθμοί είναι η χειρότερη συγκομιδή της Μάντσεστερ από τη σεζόν 1989-1990!

Κακό το ματς στο α' μέρος με ελάχιστες φάσεις, πολλά λάθη στο χώρο του κέντρο και τις δυο ομάδες να μην είναι σε θέση να φανούν απειλητικές. Η Γιουνάιτεντ όποτε έβρισκε κενά απειλούσε και στο 27' σε μια αντεπίθεσή της ο Ράσφορντ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Παπασταθόπουλος με άψογη τοποθέτησε του χάλασε τα πλάνα. Δυο λεπτά αργότερα η Μάντσεστερ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, ο Περέιρα έμεινε ακάλυπτος, έκανε το σουτ, αλλά έσωσε ο Λένο. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 36΄ για να αισθανθεί η άμυνα της Γιουνάιτεντ την Άρσεναλ, αλλά ο Πεπέ δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ντε Χέα. Το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο απέκτησε ρυθμό, στο 43' ο Σωκράτης ήταν εξαιρετικός πάνω στον Ράσφορντ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ντε Χέα έκανε εντυπωσιακή διπλή επέμβαση στις προσπάθειες των Σάκα, Γκεντουζί. Ωστόσο, το πρώτο ημίχρονο είχε γκολ! Ο Ράσφορντ δεν μπόρεσε να πλασάρει, έδωσε ωραία ασίστ στον ΜακΤόμινεϊ με άψογο τελείωμα πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Ολντ Τράφορντ.

Η Αρσεναλ μπήκε πιο ορεξάτη, πήρε τον έλεγχο, πίεσε και βρέθηκε αρκετά στην αντίπαλη περιοχή. Ετσι, στο 58' ο Τουανζέμπε έκανε τη γκάφα, μοίρασε στον... Ομπαμεγιάνγκ και ο τελευταίος πέτυχε το 1-1! Βέβαια, αν δεν υπήρχε το VAR δεν θα μετρούσε και το γκολ, μιας και ο βοηθός σήκωσε τη σημαία, αφού δεν είδε πως ο Μαγκουάιρ (ήταν ακριβώς μπροστά του) τον κάλυπτε κάποια μέτρα. Μάλιστα, οι Λονδρέζοι στην επόμενη φάση βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ, ο Σάκα έκανε το σουτ, η μπάλα όμως βρήκε στο γόνατο του Λίντελοφ και κατέληξε κόρνερ. Η Μάντσεστερ ανέβασε ρυθμό μετά το 65', πήρε τα ηνία, ωστόσο ο Λένο σε δυο περιπτώσεις κράτησε όρθια την ομάδα του. Στο 73' έβγαλε τη σουτάρα του Λένο και στις καθυστερήσεις έκανε το ίδιο με τον Ράσφορντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιάνγκ, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Τουανσέμπε, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Περέιρα (74' Γκρίνγουντ), Λίνγκαρντ (74' Φρεντ), Τζέιμς, Ράσφορντ

Άρσεναλ: Λένο, Τσέιμπερς, Παπασταθόπουλος, Νταβίντ Λουίζ, Κολάσινατς, Τορέιρα (55' Θεμπάγιος), Τσάκα, Γκεντουζί, Πεπέ (74' Νέλσον), Ομπαμεγιάνγκ, Σακά (80' Γουίλοκ)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα