Αγουέρο: H 100άρα τον έβαλε σε ένα ιδιαίτερο Top-3

Αγουέρο: H 100άρα τον έβαλε σε ένα ιδιαίτερο Top-3

Κώστας Ζάλιαρης
Αγουέρο: H 100άρα τον έβαλε σε ένα ιδιαίτερο Top-3

bet365

Ο Σέρχιο Αγουέρο, ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για τη Μάντσεστερ Σίτι, με το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Γουότφορντ στο εκπληκτικό 8-0, έφτασε στα 100 τέρματα στο Etihad και έγινε μόλις ο 3ος στην ιστορία της Premier League με τριψήφιο αριθμό τερμάτων σε ένα γήπεδο!

Ο Αργεντινός που έχει γράψει μοναδική ιστορία με τη φανέλα των «πολιτών» συνεχίζει ακάθεκτος και μάλιστα, πέρα από το γκολ που πέτυχε απέναντι στους hornets στο... εκρηκτικό Σαββατιάτικο απόγευμα που είχε η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, είχε και δυο δοκάρια χάνοντας ευκαιρίες για να φτάσει η ομάδα του σε διψήφιο αριθμό τερμάτων και να καταρρίψει κάθε ρεκόρ!

Με το γκολ που πέτυχε ο Αγουέρο, έφτασε πλέον στα 100 τέρματα σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα στο Etihad και έγινε μόλις ο 3ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Premier League που φτάνει σε τριψήφιο αριθμό γκολ σε ένα συγκεκριμένο γήπεδο.

Πριν από αυτόν, το είχαν κάνει οι Τιερί Ανρί (σταμάτησε στα 114 στο Χάιμπουρι με την Άρσεναλ) και ο Γουέιν Ρούνεϊ (101 στο Ολντ Τράφορντ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), με τον φορ της Σίτι να βάζει πλέον πλώρη για την απόλυτη κορυφή!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα