Λέστερ - Τότεναμ 2-1

Gazzetta team
Λέστερ - Τότεναμ 2-1

bet365

Η Τότεναμ προηγήθηκε με τον Κέιν, αλλά στο δεύτερο μέρος είδε τη Λέστερ να γυρίζει το ματς (2-1), με τους «Σπερς» να συνεχίζουν τις βαθμολογικές απώλειες στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Θέλτα με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Τρία εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς νίκη για την Τότεναμ στην Premier League, η οποία μακριά από την έδρα της χάνει βαθμούς. Άλλοι τρεις χάθηκαν στο King Power Stadium για τους Σπερς, οι οποίοι παρότι προηγήθηκαν στο ημίχρονο, γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τη Λέστερ, λίγες ημέρες έπειτα από την ισοπαλία (2-2) στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.

Οι «Αλεπούδες» βρήκαν δίχτυα με τον Εντίντι στο 15' αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά με τη χρήση του VAR για οφσάιντ. Η Τότεναμ πάντως ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα με έναν... απίθανο τρόπο από τον Χάρι Κέιν, ο οποίος όποτε βρίσκει τη Λέστερ σκοράρει. Ο Άγγλος επιθετικός χάνοντας το βηματισμό του από το μαρκάρισμα έπεσε, αλλά ακόμα κι έτσι βρήκε τον τρόπο με μια πολύ δύσκολη ενέργεια για να σουτάρει και να κάνει το 0-1 στο 29'.

Στο δεύτερο μέρος οι Σπερς πήγαν να «κλειδώσουν» το τρίποντο, αλλά το γκολ του Οριέ στο 64' ακυρώθηκε καθώς το VAR έδειξε οφσάιντ στην πάσα που γίνεται αρχικά στον Σον. Κι αφού εκεί δεν μπήκε το δεύτερο τέρμα για την Τότεναμ ήρθε η ισοφάριση για τη Λέστερ στο 69' με καλοζυγισμένο σουτ του Περέιρα. Στο 85' η Λέστερ κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή με ένα εξαιρετικό σουτ του Μάντισον έξω από την περιοχή που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Έβανς, Περέιρα, Σογιουντσού, Τσίλγουελ, Τίλεμανς (84' Τσουντχάρι), Εντίντι, Μάντισον, Μπαρνς (82' Γκρέι), Βάρντι, Πέρεθ (67' Πράετ)

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γκαζανίγκα, Βερτόνγκεν, Ρόουζ, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Σισοκό (67' Γουανιάμα), Λαμέλα (79' Έρικσεν), Γουίνκς, Εντομπελέ (86' Λούκας), Σον, Κέιν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα