Ράσφορντ: «Αυτή είναι η διαφορά του Σόλσκιερ με τον Μουρίνιο» (vid)

Ράσφορντ: «Αυτή είναι η διαφορά του Σόλσκιερ με τον Μουρίνιο» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ράσφορντ: «Αυτή είναι η διαφορά του Σόλσκιερ με τον Μουρίνιο» (vid)

bet365

Το πλάνο με ορίζοντα το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και το γεγονός πως έχει παίξει τόσο για τον σύλλογο όσο και γενικότερα στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο δίνουν το αβαντάζ στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έναντι του Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με τον Μάρκους Ράσφορντ.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Μαγιόρκα - Αθλέτικ Μπιλμπάο και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Άγγλος στράικερ των «κόκκινων διαβόλων» μίλησε στο BBC και τον Γκάρι Λίνεκερ τονίζοντας πως άπαντες στην ομάδα του Μάντσεστερ στηρίζουν τον Νορβηγό προπονητή, «φώναξε» πως οι ομάδες θα πρέπει να σταματήσουν τις συχνές αλλαγές στους ανθρώπους στους οποίους εμπιστεύονται την τεχνική τους ηγεσία και εξήγησε γιατί είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με τη θητεία του Ζοσέ Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ».

«Όλοι έχουν εμπιστοσύνη στον προπονητή αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην κάνουμε τέλεια αυτά που μας ζητάει, αλλά η ανταπόκριση στην τακτική και τις προπονητικές του μεθόδους είναι εξαιρετική.

Είναι απλά το πλάνο. Όχι για ένα παιχνίδι ή για μια σεζόν, αλλά πλάνο για τα χρόνια που έρχονται.

Πρέπει οι ομάδες να στηρίζουν τους προπονητές γιατί δεν βοηθάει καθόλου στην προσαρμογή των παικτών αυτό το rotation προπονητών που γίνεται.

Είναι διαφορετικά με τον Σόλσκιερ γιατί έχει παίξει και ξέρει πως να κατανοήσει τους παίκτες εκτός αγωνιστικού χώρου...

Για τον Μουρίνιο δεν ήταν πρόβλημα το γεγονός πως δεν έχει παίξει σε τοπ επίπεδο γιατί είναι προπονητής κορυφαίου επιπέδου και έχει τον τρόπο του να διαβάσει τους ποδοσφαιριστές, όμως, όταν έχεις παίξει ποδόσφαιρο και έχεις ζήσει με τον τρόπο ζωής που έχουμε κι εμείς τώρα, μπορείς να καταλάβεις περισσότερα πράγματα ως κόουτς...» ήταν τα λόγια του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα