Τσέλσι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-2: Σοκ στο τέλος για τους Μπλε! (vid)

Gazzetta team
Τσέλσι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-2: Σοκ στο τέλος για τους Μπλε! (vid)

bet365

Ο Αμπραχαμ πέτυχε δυο γκολ, αλλά η Τσέλσι... αυτοκτόνησε στο 89', μιας και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απέσπασε ισοπαλία 2-2 στο Λονδίνο!

Ο Αμπραχαμ ήταν εξαιρετικός βρήκε δυο φορές δίχτυα, αλλά η Τσέλσι υπέστη σοκ στο 89'! Οι Μπλε παραχώρησαν ισοπαλία 2-2 στη Σέφιλντ, με τον Ζουμά να είναι ο μοιραίος, μιας και σημείωσε αυτογκόλ. Οι Μπλε μπήκαν δυνατά στο ματς, πίεσαν τις «Λεπίδες» και στο 19ο λεπτό ο Αμπραχαμ άνοιξε το σκορ για τους Μπλε. Οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο και πίεσαν για ένα δεύτερο τέρμα. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι αποσυντονίστηκαν από το τέρμα των Λονδρέζων και δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί. Μάλιστα, το έργο τους για κάτι θετικό έγινε εξαιρετικό δύσκολο στο 43' όταν ο Αμπραχαμ πέτυχε το 2-0. Ετσι, έγινε ο πρώτος Αγγλος που σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ σε διαδοχικά ματς στην Premier League από τον Φρανκ Λάμπαρντ τον Ιανουάριο του 2010. Ωστόσο, η Σέφιλντ μπήκε πολύ δυνατά και στην έναρξη της επανάληψης μείωσε με τον Ρόμπινσον! Οι Μπλε αγχώθηκαν, δεν μπόρεσαν να «καθαρίσουν» το ματς και στο 89' ήρθε το σοκ με το αυτογκόλ του Ζουμά!

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ζουμά, Εμερσον, Τομόρι, Μπάρκλεϊ (60' Γουίλιαν), Κόβασιτς (83' Μπατσουαγί), Ζορζίνιο, Μάουντ, Πούλισιτς, Αμπραχαμ (84' Γκίλμουρ)

Πετάει η Λέστερ
Πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρει, όπως πριν λίγα χρόνια με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, αλλά και με τον Μπρένταν Ρότζερς μια χαρά έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν η Λέστερ. Οι Αλεπούδες υποδέχθηκαν την Μπόρνμουθ και πήραν τη νίκη με 3-1, με αποτέλεσμα να είναι στην 3η θέση αυτή τη στιγμή, ούσα αήττητη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Ο Βάρντι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 12' για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν επηρεάστηκαν από την άμεση ισοφάριση του Γουίλσον (15') και ξαναπήραν το προβάδισμα στο 41' με τον Τίλεμανς (2-1). Και με την Μπόρνμουθ να θέλει την ισοφάριση αλλά να μην μπορεί, ήρθε και το δεύτερο γκολ του Βάρντι, στο 73', για το τελικό 3-1 της Λέστερ.

Καθάρισε ο Αγιού
Καλό ξεκίνημα για την Κρίσταλ Πάλας, κακό για την Αστον Βίλα στη φετινή Premier League. Η μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν κλειστή και φαινόταν ότι το 0-0 ήταν αρκετά πιθανό, μέχρι που ήρθε το 73ο λεπτό και το γκολ του Αγιού που έκανε τη διαφορά. Ετσι, με το τελικό 1-0, οι γηπεδούχοι πήγαν στους 7 βαθμούς και θα περάσουν καλά στη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 3 και στη ζώνη του υποβιβασμού. Νωρίς ακόμη βέβαια, αλλά καλό θα είναι η Βίλα να βελτιωθεί στη συνέχεια.

Χαλαρά Σφυριά
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Γουέστ Χαμ επιβλήθηκε με 2-0 της Νόριτς και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, υποχρεώνοντας παράλληλα στην τρίτη τους ήττα τα Καναρίνια. Το σκορ για τα Σφυριά άνοιξε ο Χάλερ στο 24' και στο 56' ήταν η σειρά του Γιαρμολένκο να βρει δίχτυα και να γράψει το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Και μάλλον ήταν δίκαιο με βάση την απόδοση των δύο ομάδων.

Πήρε βαθμό η Γουότφορντ
Επρεπε να φτάσουμε στην 4η αγωνιστική για να ξεκολλήσει από το μηδέν η Γουότφορντ, η οποία έφυγε από το St James' Park με αποτέλεσμα (1-1). Ο,τι χειρότερο, δηλαδή, για τη Νιούκαστλ, η οποία δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Τότεναμ την περασμένη εβδομάδα. Από την αρχή, άλλωστε, φάνηκε ότι η μέρα δε θα ήταν καλή για τις Καρακάξες, αφού μόλις στο 2' η Γουότφορντ άνοιξε το σκορ με τον Χιουζ. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το 41', όταν ο Σαρ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, αλλά τουλάχιστον κράτησαν το 1-1 ως το τέλος και ελπίζουν από εδώ και πέρα να πάνε καλύτερα τα πράγματα για αυτούς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα