Μάντσεστερ Σίτι - Μπράιτον 4-0: Για πλάκα (vid)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Μπράιτον 4-0: Για πλάκα (vid)

bet365

Με Ντε Μπρόινε - Αγουέρο (2) - Μπερνάρντο Σίλβα η Σίτι καθάρισε εύκολα την Μπράιτον και πέρασε στην κορυφή, περιμένοντας το ματς της Λίβερπουλ. Ανησυχία για τον τραυματισμό του Λαπόρτ.

Η λογική έλεγε ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δε θα είχε πρόβλημα και όντως δεν είχε. Αυτό, άλλωστε, έγινε σαφές από πολύ νωρίς, αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Νταβίντ Σίλβα μπήκε στην περιοχή από αριστερά και γύρισε για τον Ντε Μπρόινε, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0. Τέλειο ξεκίνημα για τη Σίτι και εφιαλτικό για την Μπράιτον, η οποία εκείνη τη στιγμή μάλλον σκέφτηκε ότι το απόγευμα στο Etihad θα ήταν πολύ δύσκολο. Τελικά ήταν πιο δύσκολο για τον Λαπόρτ, ο οποίος στο 34ο λεπτό χτύπησε στο γόνατο έπειτα από μια κόντρα και αποχώρησε τελικά με φορείο και κάτω από τα χειροκροτήματα των οπαδών, οι οποίοι περιμένουν -όπως και ο Γκουαρδιόλα- τα νέα με την ελπίδα αυτά να μην είναι άσχημα.

Οπως και να έχει, η πρωταθλήτρια Αγγλίας βρήκε τον τρόπο για να μετατρέψει μέσα σε λίγα λεπτά την αγωνία σε χαρά, αφού στο 43' οι Μαχρέζ - Ντε Μπρόινε συνδυάστηκαν και ο Βέλγος γύρισε για τον Αγουέρο, ο οποίος με σουτ εντός περιοχής έγραψε το 2-0. Το ματς, ουσιαστικά, είχε ήδη κριθεί και στο δεύτερο 45λεπτο το θέμα ήταν αν η Σίτι θα ανέβαζε ρυθμό και παράλληλα το σκορ. Και τα έκανε και τα δύο. Στο 55' ο Ντε Μπρόινε έδωσε στον Αγουέρο και αυτός με υπέροχο πλασέ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 3-0, με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρίες και για άλλα γκολ στη συνέχεια. Δίχτυα, όμως, βρήκε μόνο ο Μπερνάρντο Σίλβα, στο 79' και μάλιστα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, όταν πήρε την πάσα του Αγουέρο και με πλασέ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ (37' Φερναντίνιο), Ζιντσένκο, Ντε Μπρόινε (70' Γκουντογκάν), Ρόντρι, Νταβίντ Σίλβα (78' Μπερνάρντο Σίλβα), Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Αγουέρο.

Μπράιτον (Γκρέιαμ Πότερ): Ράιαν, Γουέμπστερ, Ντανκ, Μπαμ, Μοντόγια, Στέφενς, Πρόπερ, Μπερνάρντο (67' Μάρεϊ), Μαρτς, Τροσάρντ (74' Γκρος), Μαουπέι (67' Κόνολι).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα