Τότεναμ – Νιούκαστλ 0-1: Ηττα σοκ στο Λονδίνο (vid)

Gazzetta team
Τότεναμ – Νιούκαστλ 0-1: Ηττα σοκ στο Λονδίνο (vid)

bet365

Από το κακό στο χειρότερο το ξεκίνημα σεζόν της Τότεναμ, με τη Νιούκαστλ να παίρνει (0-1) τους πρώτους βαθμούς της και να αφήνει τους Spurs από νωρίς στο -5 από την κορυφή.

Δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που τρεις μήνες νωρίτερα έκανε την απόλυτη έκπληξη και έπαιζε στον τελικό του Champions League. Στο ξεκίνημά της η Τότεναμ μοιάζει να μην έχει ιδέες και να μην ξέρει τι να κάνει με την μπάλα. Υποδεχόμενη τη Νιούκαστλ είχε κατοχή κοντά στο 80%, μα στο φινάλε το τρίποντο κατέληξε στους φιλοξενούμενους.

Το 0-1 έδωσε και τους πρώτους πόντους στις Καρακάξες, με τον Τζοέλιντον (27') να γίνεται ο τρίτος Βραζιλιάνος που σκόραρε με τη φανέλα τους και να αρχίζει την απόσβεση ως η ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας τους. Οσο για τους ηττημένους, το
VAR τους αρνήθηκε μία περίεργη ανατροπή-πέναλτι και ο Μόουρα με τις χαμένες ευκαιρίες του την πιθανότητα ισοφάρισης.

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γιορίς, Αλντερβαϊρελντ, Ρόουζ (88' Ντέιβις), Σάντσες, Γουόκερ-Πίτερς
(62' Ερικσεν), Σισοκό, Γουίνκς, Μόουρα, Λαμέλα (62' Λο Σέλσο), Σον, Κέιν

Νιούκαστλ (Στιβ Μπρους): Ντουμπράβκα, Κραφτ, Λασέλς (82' Φερνάντες), Σερ, Νταμετ, Ρίτσι, Χέιντεν, Αλμιρόν, Σέν-Μαξιμέν
(17' Ατσού), Λόνγκσταφ, Τζοέλιντον (88' Μούτο).

Το έσωσε στο... 97' η Γουλβς!

Με τα σημάδια κόπωσης από τα διαδοχικά ματς σε Αγγλία και Europa League να κάνουν την εμφάνισή τους, η Γουλβς τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Μπέρνλι εντός έδρας. Οι Λύκοι χρειάστηκαν ένα πέναλτι στο... 97' για να αποσπάσουν τον βαθμό (1-1). Τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα ματς για τη Γουλβς, παρέμεινε στην εξάδα η Μπέρνλι. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπαρνς στο 13ο λεπτό και μόνο οι Αγουέρο (16), Μανέ (15) έχουν σκοράρει περισσότερα γκολ από τον φορ της Μπέρνλι (13) το 2019 για την PL. Η Γουλβς πίεσε, έκανε φάσεις, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 95' για να απειλήσει ουσιαστικά. Ο Χιμένες κέρδισε πέναλτι από τον Πίτερς και δυο λεπτά αργότερα το εκτέλεσε εύστοχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα