Αντριάν - Λίβερπουλ: Ξεπέρασε τον τραυματισμό και παίζει

Αντριάν - Λίβερπουλ: Ξεπέρασε τον τραυματισμό και παίζει

Κώστας Ζάλιαρης
Αντριάν - Λίβερπουλ: Ξεπέρασε τον τραυματισμό και παίζει

bet365

Ο Αντριάν ξεπέρασε τελείως το πρήξιμο στο πόδι μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε από... οπαδό στο Super Cup στην Κωνσταντινούπολη και θα υπερασπιστεί κανονικά την εστία της Λίβερπουλ στο St. Mary's απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Ο Γιούργκεν Κλοπ τον περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή και ενημερώθηκε πως μπορεί να τον τοποθετήσει κάτω απ' τα δοκάρια για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Αντριάν τραυματίστηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης όταν στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Super Cup Ευρώπης, ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε μέχρι τους παίκτες της Λίβερπουλ και γλίστρησε πέφτοντας με τάκλιν στα πόδια του Ισπανού.

Ο πρωταγωνιστής εκείνης της βραδιάς είδε τον αστράγαλό του να πρήζεται, όμως, το πρόβλημα υποχώρησε και τελικά είναι διαθέσιμος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα