Εμιλιάνο Σάλα: Πιθανή αιτία του δυστυχήματος τα υπερβολικά όρια διοξειδίου του άνθρακα

Gazzetta team
Εμιλιάνο Σάλα: Πιθανή αιτία του δυστυχήματος τα υπερβολικά όρια διοξειδίου του άνθρακα

bet365

Ένα από τα πιθανά αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος με τον Εμιλιάνο Σάλα ίσως να είναι τα υπερβολικά όρια διοξειδίου του άνθρακα στην καμπίνα σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση.

Η κυβερνητική ερευνητική ομάδα που εξετάζει τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας στην πτήση του Εμιλιάνο Σάλα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αναφέρει ότι στο σώμα του Αργεντίνου εντοπίστηκαν υπερβολική συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα.

Επειδή, μάλιστα, η καμπίνα δεν χωρίζεται από το πιλοτήριο, γίνεται η υπόθεση ότι και ο πιλότος θα μπορούσε να έχει τα ίδια επίπεδα, κάτι που θα μπορούσε να έχει οδηγήσει στο ατύχημα. Οι έρευνες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, όμως η ερευνητική ομάδα αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την ανακοίνωση, ώστε να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους πιλότους μικρών αεροπλάνων, προκειμένου να είναι πολύ προσεκτικοί με τις συγκεντρώσεις διοξειδίου του άνθρακα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα