Έρικσεν: Απέσυρε και τώρα το ενδιαφέρον η Γιουνάιτεντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Έρικσεν: Απέσυρε και τώρα το ενδιαφέρον η Γιουνάιτεντ!

bet365

Μετά το άδοξο φινάλε της υπόθεσης με τον Πάουλο Ντιμπάλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να αποσύρεται και από την διεκδίκηση του Κρίστιαν Έρικσεν σε αυτές τις τελευταίες ώρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μπασάκσεχιρ - Ολυμπιακός με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι κινήσεις της Τότεναμ που θέλει μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ολοκληρώνεται η διορία των μεταγραφών, να έχει κλείσει τους Λο Σέλσο, Ντιμπάλα και... Κουτίνιο, οδηγούν τον Κρίστιαν Έρικσεν στην έξοδο.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός είχε δηλώσει στην αρχή του καλοκαιριού πως ιδανικά θα ήθελε να ξεκινήσει κάτι καινούργιο τη νέα σεζόν, όμως έχει παραμείνει στο Λονδίνο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έβλεπε πως πιθανό αντικαταστάτη του Πολ Πογκμπά, ο οποίος ίσως και ν' αποχωρούσε αν η υπόθεση με τον Έρικσεν είχε αίσια έκβαση, όμως, σύμφωνα με τη Daily Mail, οι «κόκκινοι διάβολοι» αποσύρονται από την υπόθεση.

Αυτό, διότι ισχυρίζονται πως ο παίκτης θέλει να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης και από τη στιγμή που το μυαλό του είναι αλλού, η Γιουνάιτεντ δεν θέλει να διαθέσει τα 80 εκατομμύρια λίρες που αξιώνουν τα «σπιρούνια».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα