Κλοπ: «Δεν θα έχουμε σημαντική παρουσία στις μεταγραφές...»

Κλοπ: «Δεν θα έχουμε σημαντική παρουσία στις μεταγραφές...»

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Δεν θα έχουμε σημαντική παρουσία στις μεταγραφές...»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε αυτό που ούτως ή άλλως είχε γίνει κατανοητό από τον τρόπο με τον οποίο σχεδίασε στο μυαλό του τη Λίβερπουλ της νέας σεζόν, λέγοντας πως δεν θα υπάρχει σπουδαία κινητικότητα των «κόκκινων» στο μεταγραφικό προσκήνιο...

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν αποκτήσει μονάχα τον νεαρό αμυντικό Σεπ Φαν Ντεν Μπεργκ, όμως, οι λύσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δοθούν... εκ των έσω και κυρίως από παίκτες όπως οι Τσάμπερλεϊν και Μπρούστερ που την περασμένη σεζόν αντιμετώπισαν σοβαρούς τραυματισμούς.

Μάλιστα, ο Κλοπ έδειξε να μην μπορεί να κατανοήσει το γεγονός πως η φετινή μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία ολοκληρώνεται τρεις εβδομάδες νωρίτερα απ' τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες...

«Ήδη κάναμε... προσθήκες. Ο Τσάμπερλεϊν και ο Μπρούστερ είναι τώρα μαζί μας και πέρυσι δεν τους είχαμε. Όλοι οι νεαροί που έπαιξαν στο φιλικό (σ.σ. 6-0 με την Τρανμίρ) είναι σαν νέοι παίκτες για εμάς.

Η μεταγραφική περίοδος κλείνει στις 8 Αυγούστου; Σε αυτή την υπέροχη χώρα, όλη η Ευρώπη είχε την ιδέα να κλείσει νωρίτερα η μεταγραφική περίοδος και τελικά αυτό θα γίνει μονάχα στην Αγγλία, οπότε έχουμε τρεις εβδομάδες λιγότερες από τους υπόλοιπους.

Θα δούμε τι θα κάνουμε, όμως δεν νομίζω να έχουμε σημαντική παρουσία στο μεταγραφικό παζάρι...» ήταν τα λόγια του Γερμανού κόουτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα