Τέρι: «Η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει... σπίτι ο Λάμπαρντ»

Κώστας Ζάλιαρης
Τέρι: «Η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει... σπίτι ο Λάμπαρντ»

bet365

Ο Τζον Τέρι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό και φυσικά στήριξε απόλυτα τον κολλητό του, Φρανκ Λάμπαρντ, για να βρεθεί στο «τιμόνι» της Τσέλσι, τονίζοντας πως είναι η καταλληλότερη στιγμή για το μεγάλο βήμα από τον φίλο του και άλλοτε συμπαίκτη του!

Ο νυν βοηθός προπονητή της Άστον Βίλα, που αντιμετώπισε τον Λάμπαρντ και βγήκε νικητής στον μεγάλο τελικό των playoffs ανόδου της Championship, μίλησε για τη διαφαινόμενη πρόσληψη του «Φράνκι» από την Τσέλσι για να καθοδηγήσει την ομάδα σε μια... νέα εποχή.

«Έπειτα από τη χρονιά που έκανε στη Ντέρμπι και με την απαγόρευση μεταγραφών στην Τσέλσι, νομίζω ότι δεν υπάρχει καταλληλότερος αυτή τη στιγμή από τον Λάμπαρντ για να βρεθεί στους “μπλε”. Είναι το κατάλληλο timing για τον ίδιο και το κλαμπ. Ο Φρανκ βρέθηκε υπό απίστευτη πίεση όταν μετακόμισε από τη Γουέστ Χαμ στην Τσέλσι ως ποδοσφαιριστής και ποτέ δεν κρύφτηκε. Έγινε ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του συλλόγου» είπε ο JT.

Από την πλευρά του, το αφεντικό της Ντέρμπι Κάουντι, Μελ Μόρις, ξεκαθάρισε ότι: «Από τη στιγμή που συνεργαστήκαμε μαζί του, γνωρίζαμε ότι υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο για το άμεσο μέλλον. Η δική μας ομάδα θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση από την πρώτη στιγμή, αν τελικά ο Λάμπαρντ αποχωρήσει...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα