Το μπλουζάκι του Κομπανί με το «Βίνι, μη σουτάρεις»! (vid)

Το μπλουζάκι του Κομπανί με το «Βίνι, μη σουτάρεις»! (vid)

Το μπλουζάκι του Κομπανί με το «Βίνι, μη σουτάρεις»! (vid)

bet365

Ο Βινσέν Κομπανί έφτιαξε μπλουζάκι με την ατάκα που του φώναζαν όλοι στο ματς με τη Λέστερ πριν εξαπολύσει τον «κεραυνό» προς τα δίχτυα του Σμάιχελ και έκανε πλάκα με τον Αγουέρο στη φιέστα της Μάντσεστερ Σίτι!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπάκς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Έπειτα από εκείνο το παιχνίδι με τις «αλεπούδες», όπου πέτυχε το μοναδικό γκολ με απίθανο τρόπο, σουτάροντας εκτός περιοχής για πρώτη φορά μετά από το... 2013, ο Κομπανί είχε δηλώσει: «Δεν έφτασα σε αυτό το σημείο, έπειτα από τόσα χρόνια για να μπει κάποιος τι να κάνω και τι όχι...».

Εννοείται πως είχε ακούσει τις φωνές των συμπαικτών του που τον... εκλιπαρούσαν να μη σουτάρει, με τον Κομπανί να κάνει του κεφαλιού του και να πετυχαίνει το καθοριστικό γκολ για τον τίτλο, όπως αποδείχθηκε.

Το απόγευμα της Δευτέρας στη φιέστα της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση όλων των τροπαίων των εγχώριων διοργανώσεων για πρώτη φορά στην ιστορία, ο Κομπανί είχε ετοιμάσει ένα σχετικό μπλουζάκι και ο Αγουέρο... υπενθύμισε αυτό που του είχε πει και μετά το παιχνίδι με τη Λέστερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα