Πήρε τη θέση στη Φούλαμ ο Σκοτ Πάρκερ

Πήρε τη θέση στη Φούλαμ ο Σκοτ Πάρκερ

Πήρε τη θέση στη Φούλαμ ο Σκοτ Πάρκερ

bet365

Ο νέος μόνιμος προπονητής της Φούλαμ θα είναι ο Σκοτ Πάρκερ στην προσπάθεια του συλλόγου να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη μεγάλη κατηγορία.

Ο άλλοτε διεθνής χαφ, ανέλαβε ως υπηρεσιακός τη φετινή σεζόν όταν απομακρύνθηκε και ο Κλαούντιο Ρανιέρι από την τεχνική ηγεσία, με τα πράγματα να έχουν στραβώσει τελείως και να μην δείχνουν τροπή προς αποφυγή του υποβιβασμού.

Όπως αποφάσισε η διοίκηση των «cottagers», που το περασμένο καλοκαίρι διέθεσε περισσότερα από 100 εκατ.ευρώ και απέκτησε μια... νέα 11άδα, δίχως όμως να δει αντίκρισμα, ο Πάρκερ έχει τα προσόντα να καθοδηγήσει την ομάδα και στην Championship.

Έτσι, το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοινώθηκε η πρόσληψή του ως νέος μόνιμος κόουτς της Φούλαμ, της οποίας φυσικά έχει υπάρξει αρχηγός στην ποδοσφαιρική του καριέρα και το 2013 ήταν από τις πρώτες μεταγραφές του ιδιοκτήτη του κλαμπ, Σαχίντ Καν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα