Γκουαρδιόλα: «Καταλαβαίνω και στηρίζω τον Σόλσκιερ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Γκουαρδιόλα: «Καταλαβαίνω και στηρίζω τον Σόλσκιερ»!

bet365

Αλληλεγγύη προς τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επέδειξε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου της Σίτι ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Μάντσεστερ! «Τον στηρίζω, αισθανόμαστε μόνοι εμείς οι προπονητές» είπε ο Καταλανός!

Ο Γκουαρδιόλα, κλήθηκε ν' αναφερθεί στον άνθρωπο τις τακτικές του οποίου καλείται ν' αποκρούσει και να νικήσει το βράδυ της Τετάρτης για να επιτρέψει στους «πολίτες» να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας και να συνεχίσουν στο δρόμο προς την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Έπειτα από το βαρύτατο 4-0 στο «Γκούντισον Παρκ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην επιφάνεια για λόγους... αναταραχής και αναζήτησης λαθών, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να εκφράζει τη συμπόνια του προς τον Σόλσκιερ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, λέγοντας:

«Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Όλοι οι προπονητές ξέρουμε ότι είμαστε μόνοι και αισθανόμαστε αυτή τη μοναξιά στο επάγγελμά μας. Νικάμε, μένουμε. Χάνουμε, φεύγουμε. Τον στηρίζω...» είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να σχολιάσω πως λειτουργεί η Γιουνάιτεντ αλλά είναι σημαντικό για ένα κλαμπ να υπάρχει ξεκάθαρη δομή και λειτουργία, όπως συμβαίνει στη δική μας ομάδα. Η Σίτι έχει μεγαλώσει πολύ τα τελευταία δέκα χρόνια. Ξέρουμε ότι στην τριετία που είμαι εγώ εδώ είμαστε καλύτεροι αλλά δεν είμαστε εδώ για να νικάμε απλά τη Γιουνάιτεντ. Είμαστε εδώ για να παίρνουμε τίτλους.

Πάντως, περιμένω δυνατή και περήφανη Γιουνάιτεντ στο ματς...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα